Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: služby v oblasti mimosudného vymáhaných pohľadávok - správa pohľadávok - rokovania na DI Polícia SR - zabezpečovanie predmetu lízingu - spracovanie dát a informácií - preverovanie potenciálnych lízingových nájomcov.

Služby v oblasti poistenia a riskmanagementu - poistenie majetku, vozidiel, osôb - hypotéky, sporenie, investície - vybavovanie škôd a riadenie likvidácie.

služby: -účetnictví -daňové poradenstvo -TECHNICKÁ dokumentácie.

služby: - vedenie účtovníctva - daňovej evidencie - spracovanie miezd a daňových priznaní pre malé a stredné firmy

Účtovné služby: - daňová evidencia - účtovníctvo - mzdová agenda - zastupovanie pred úradmi. Daňové poradenstvo.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie daní - audítorské služby.

Poradenstvo: -ekonomické -účtovné -investičné -v oblasti dotácií z EÚ či národných programov SR Služby: -vedenie účtovnej evidencie -ekonomické kalkulácie -školenie pre podnikateľov -spracovanie podnikateľských projektov žiadajúcich o spolufinancovaní z fondov EÚ či národných fondov SR Kurzy a vzdelávanie: ...

Advokátska kancelária. Právne služby. - korporátne a obchodné právo - občianske právo - rodinné právo - pracovné právo - advokátska úschova - športové právo - konkurzné právo - trestné právo.

Služby: -právne poradenstvo - zastupovanie v oblasti práva občianskeho, rodinného, obchodného a obhajob v trestnom konaní.

Daňové poradenstvo. Vedenie a spracovanie účtovníctva.

Správa a údržba nehnuteľností - vedenie účtovníctva - vedenie agendy bytového fondu - spracovanie vyúčtovania - zabezpečenie vykonávania odpočtov.

Činnosť: - poskytovanie úverov - vymáhanie pohľadávok - realitná činnosť.

V našom Úverovom centre poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

V našom Úverovom centre v Hodoníne poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

Advokátska kancelária. Kancelária sa pri svojej poradenskej činnosti venuje obchodnému, správnemu, občianskemu, rodinnému a pracovnému právu.

Finančné poradenstvo, sprostredkovanie poistenia - poistenie osôb, vozidiel, majetku - stavebné sporenie - dôchodkové pripoistenie - úvery na podnikanie.

Poisťovací maklér - Amcico - Prvá americko-česká poisťovňa.

Pavlína Lesáková ponúka vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Zaoberám sa spracovaním daňových priznaní, prehľadov pre správu sociálneho zabezpečenia, pre zdravotné poisťovne, spracovaním miezd. Služby: - účtovníctvo - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - daňové priznanie - prehľady pre správu sociálneho zabezpečenia, pre zdravotné ...

Služby - poskytovanie pôžičiek - pôžičky na všetko.

ČInnosť - reštrukturalizácia - obchodné a ekonomické riadenie firiem - finančné analýzy - implementácia informačných systémov - ekonomické a organizačné poradenstvo.

Služby - dotačné poradenstvo - poradenstvo v rámci operačných programov OPPIK, OP Zamestnanosť, OP Životné prostredie, IROP a ďalších.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.