Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie elektrických zariadení -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a ...

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Spracovanie: - mzdy - personalistika. Daňové poradenstvo.

Poradenstvo: - ekonomické - daňové, účtovné. Daňový poradca.

Daňová kancelária: -vedenie daňovej evidencie -vedenie účtovníctva (podvojné účtovníctvo) -daňové poradenstvo -ekonomické konzultácie -spracovanie mzdovej agendy pre malé organizácie ai.

Developer. Investorská činnosť.

Daňové poradenstvo Finančné poradenstvo Účtovné poradenstvo Komplexné vedenie podvojného účtovníctva a daňovej evidencie Spracovanie daňových priznaní Mzdové účtovníctvo, personalistika Zastupovanie na úradoch Zmluvné záruky a ceny Spätná rekonštrukcia účtovníctva Poistenie osôb a majetku Organizovanie kurzov a školení

Mgr. Ria Polášková poskytuje advokátske a právne služby, špeciálne právo rodinné, pracovné, obchodné, konkurzné, trestné a správne.

Sprostredkovanie predaja a nákupu firiem všetkých veľkostí, obchodných podielov aj akcií.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

Poskytovanie finančných prostriedkov. Priamy výkup nehnuteľností. Oddlženie nehnuteľností. Riešenie exekúcií. Zástavy nehnuteľností. Predaj nehnuteľností. Trhové odhady cien nehnuteľností. Zriaďovanie záložného práva. Zastupovanie klientov pri jednaní s úradmi (finančné, katastrálne) a dodávateľmi služieb (plyn, voda, elektrina).

Financovanie nehnuteľností - hypotekárne úvery - stavebné sporenie - spotrebné a úverové družstvá Poistenie - povinné ručenie na automobil - havarijné poistenie - poistenie majetku a zodpovednosti občanov - životné a úrazové poistenie - poistenie priemyslu a podnikateľov Pôžičky a úvery - účelové a neúčelové pôžičky - konsolidácia existujúcich ...

Likvidácia: - poistné udalosti.

Služby: - oceňovanie vecí hnuteľných - znalecká činnosť - odbor ekonomika, strojárstvo, doprava - poistenie majetku, osôb, zodpovednosti, vozidiel, dopravy. Autopožičovňa.

Sprostredkovanie hypotekárnych úverov, stavebných úverov, sporenia, stavebného sporenia. Finančné poradenstvo.

služby - poradenstvo pri výbere najlepšieho dodávateľa - nastavenie nákupných procesov - e-aukcie.

Počítačové služby Vedenie účtovníctva Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických ...

Advokátska kancelária Musil a partneri s.r.o. poskytuje komplexný právny servis.

služby: - vedenie jednoduchého, podvojného účtovníctva - spracovanie DPH * - spracovanie daňových priznaní - spolupráca s likvidátorov a správcovi konkurznej podstaty - mzdy a personalistika - zastupovanie firiem-správy sociálneho zabezpečenia, zdravotné poisťovne, finančné úrady.

-ČINNOSŤ informačných a spravodajských kancelárií -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Zprostředkování obchodu a služieb Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Účtovná kancelária Contlife s.r.o. sa špecializuje na daňové poradenstvo, mzdy, personalistiku a všetku daňovú evidenciu.

Financie Morava Corporate s.r.o. sú finanční sprostredkovatelia, ktorí na základe požiadaviek klienta vytvoria ponuky veľkých bánk a poisťovní. Poskytujú finančné služby ako sú hypotéky, úvery, sporenie (penzijné, sporiace účty a pod.), investície a poistné služby (poistenie vozidiel, života, nehnuteľností i domácností).

ORKÁN plus, s.r.o. zaisťuje vedenie účtovníctva, rieši komplexne problematiku miezd a personalistiku. Tiež poskytuje daňové a právne poradenstvo, audit účtovnej uzávierky.

ORKÁN plus, s.r.o. zaisťuje vedenie účtovníctva, rieši komplexne problematiku miezd a personalistiku. Tiež poskytuje daňové a právne poradenstvo, audit účtovnej uzávierky.

služby: - vedenie účtovníctva - mzdy, personalistika - daňové, právne poradenstvo. Pobočka Praha: - Na poříčí 1041/12 (Palác YMCA) - tel .: 224 872 124