Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

služby: -stavebné sporenie -hypoteční úvery -penzijní pripoistenie -životné poistenie -daňové úľavy ai.

Advokátska kancelária - právne služby zamerané na právo rodinné, pracovné, obchodné a občianske. Pobočka advokátskej kancelárie: - nám. Přemysla Otakara 796, Litovel

Spoločnosť Denisy Olšákovej poskytuje služby v účtovníctve, daňovej evidencii a spracovaní miezd.

Ponúkame vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, spracovanie miezd, daní a poradenstva. Pre živnostníkov a firmy nielen v Brne a okolí. Staviame na dlhoročných skúsenostiach sesterskej audítorskej firmy. Ponúkame služby najvyššej úrovne za rozumnú cenu. Sme tu pre vás 24/7, s úsmevom a radi poradíme.

Spoločnosť DANFIS je daňovo poradenskou firmou so zameraním na stredných a menších klientov. Okrem daňového a účtovného poradenstva poskytuje DANFIS kompletný outsourcing účtovníctva a manažérske poradenstvo.

Poisťovací maklér. Sprostredkovanie poistenia - finančná spôsobilosť dopravcov - zodpovednosť cestných dopravcov - poistenie nákladov -vozidiel - zákonné, havarijné -podnikateľov a majetku -nehnuteľnosti, domácnosti -životná -cestovný -stavebné sporenie -penzijné pripoistenie.

Služby: - finančné poradenstvo

Služby: -vedenie účtovníctva -daňové poradenstvo -mzdy, poistenie a dôchodková problematika -spracovanie zmlúv, výkazov a smerníc -komplexné služby za nízke ceny. 53034073

Spoločnosť BILANCE ALFA s.r.o. poskytuje outsourcingové služby, vedenie účtovníctva, daňové poradenstvo, audítorské služby, spracovanie mzdovej agendy v Prahe av Brne.

Spoločnosť Freedom Financial Services, s.r.o. poskytuje služby finančné poradenstvo, privátny auditný servis.

Váš konzultant s.r.o. sa zameriava na finančné plánovanie, investície, hypotéky, poistenie rôznych rizík a na reality.

Činnosti spoločnosti HAZI Brno s.r.o. sú: - poisťovacie služby - poistenie vozidiel, majetku, životné, úrazové, zodpovednosti ... atď.

Spoločnosť Daňová a účtovná kancelária Kuřim s.r.o. sa venuje daňovému poradenstvu pre firmy a neziskovky z Brna. Ponúkame spracovanie daňového priznania k DPH, vedeniu účtovníctva a mzdovej agendy. Vykonávame rekonštrukciu účtovníctva predošlých období.

Služby: - poradenstvo v oblasti poisťovníctva a bankovníctva - finančné poradenstvo

Ing. Bc. Martin Vácha má firmu poskytujúcu služby v oblasti oceňovania nehnuteľností. Ako odhadca oceňuje rodinné domy, nájomné domy, bytové jednotky, garáže, pozemky ale aj vecné bremená.

EFEKTA investičný sprostredkovateľ s.r.o. poskytuje investičné služby v rámci celej skupiny. Ide o investície do nehnuteľností, telekomunikácií a energetiky.

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd - audit účtovnej závierky - daňové, ekonomické poradenstvo.

Spoločnosť JK EDIT, s.r.o. sa zaoberá účtovníctvom a daňami. Poradíme Vám v daňových otázkach. Vedieme účtovníctvo novozaloženým firmám. Preberáme účtovníctvo podľa Vašej požiadavky aj počas roka. Radíme živnostníkom a vedieme daňovú evidenciu. Spracujeme daňové priznanie fyzickej osoby. Vieme, čo potrebujete, venujeme sa vám.

Face Financial, s.r.o. sa zameriava na poskytovanie finančných služieb v spolupráci s developerskými a realitnými kanceláriami.

Správa nehnuteľností - technická správa budov - administratívne, ekonomické a účtovné služby.

Služby: - povinné ručenie online - kalkulátor povinného ručenia a havarijného poistenia

Poradňa v Brne. Kompletné poradenstvo v oblasti financií. Špecializácia na daňové poradenstvo ODDĹŽENIE OBČANOV A SSVČ PODĽA INSOLVENČNÉHO ZÁKONA. Konzultácia zadarmo. Prax cez 5000 klientov. S nami končíte, až máte povolené oddĺženie. Tel 776119448, špecialista na oddĺženie.

Spoločnosť IMAPO s.r.o. má odborníkov na náhradu škody, najmä z dopravných nehôd, ale aj akýchkoľvek iných poistných či škodových udalostí. Riešime amortizáciu, korekciu nákladov na materiál, nepreplatené pôžičky náhradných vozidiel či ušlý zisk a tiež totálne škody. Venujeme sa tiež náhrade ujmy na zdraví - bolestné, sťaženie spoločenského ...

Špecializujeme sa na bankové a nebankové pôžičky aj hypotéky, úvery pre podnikateľov, vyplatenie exekúcie, oddlženie nehnuteľností, spätný lízing nehnuteľností. Spolupracujeme s overenými investormi.