Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Projekty stavieb, rekonštrukcií, pasporty stavieb. Stavebné a búracie práce, vypratanie objektov, kosenie trávy. Odhady cien nehnuteľností. Odborné posudky.

1. Ubytovanie, penzión, 6 izieb, kapacita 20 osôb 2. Dlhové a finančné poradenstvo, spracovanie návrhov na oddĺženie, realitné služby

Správa majetku mesta Stříbra s.r.o. poskytuje služby v oblasti prevádzky bytového hospodárstva, prevádzky tepelného hospodárstva a prevádzky technických služieb. Služby: - správa bytového fondu - vedenie komplexnej účtovníckej agendy vlastníkom bytov, spoločenstvom vlastníkov, bytovým a nájomným družstvám - práca plošinami AVIA a NISSAN – ...

AD LEGES s.r.o., advokátska kancelária sa zameriava na obchodné spoločnosti, fúzie a akvizície a na služby insolvenčného správcu.

Rýchla online pôžička bez ručenia do 10 minút. Inzertný portál a on-line bazár. Online recepty na varenie pre začiatočníkov i pokročilých kuchárov - mäso, omáčky, polievky, šaláty a ďalšie.

High Corporation Invest a.s. sa zameriava na investičnú činnosť a poradenstvo.

Mgr. Eva Herufek, advokátka prevádzkuje advokátska kancelária zameriavajúca sa na právo zmluvné, rodinné, pracovné, obchodné, správne, duševného vlastníctva a ďalšie.

INVESTRO s.r.o. sa zameriava na investície do mien, komodít, developerských projektov, akciových indexov, cenných kovov a start-upov.

BIA s.r.o. sa zameriava na správu a vymáhanie pohľadávok a na detektívne práce a osobnú ochranu.

COBRA - odborné poradenstvo, spol. s r. o. sa zameriava na daňové a finančné poradenstvo.

INŠTITUT STRATEGICKEJ POMOCI, a.s. sa zameriava na sprostredkovanie poistenia a poradenskú činnosť.

Penzión. Ubytovanie. - 2x1-6 lôžkové izby: - kuchyňa, WC, kúpeľňa, farebná televízia, satelit. Vedenie účtovníctva.

Vedenie účtovníctva. Spracovanie daňového priznania.

Ekonomické služby, vykonávanie: -verejné dražby, dražba, dražieb -likvidácia spoločností, spoločnosti -spisové a skladové služby -komplexné služby pre likvidátorov a správca konkurzných podstat.

Chcete začať podnikať okamžite alebo sa chcete vyhnúť možným prieťahom pri zakladaní spoločnosti či ich daňové registráciou, tak potom využite možnosť vybrať si z už existujúcich firiem. Existujúce firmy sú buď firmy bez histórie alebo firmy s históriou.

Fintree s.r.o. prevádzkuje internetový portál FINTREE.CZ zameriavajúci sa na FinTech, kryptomeny, technológie a mnoho ďalšieho.

Ing. Natálie Jurdová ako odhadca nehnuteľností Vám poskytne: - trhový odhad - stanovenie ceny nájomného - právne služby

Sme špecialisti na nebankové pôžičky a úvery zabezpečené nehnuteľností. Naše pôžičky sú určené pre klientov, ktorí nemôžu žiadať o úver v banke. Žiadať možno až o 50% trhovej ceny nehnuteľnosti! Neponúkame spätný lízing, ale úver so zástavou, ako banky. To znamená, že majiteľom nehnuteľnosti je až do úplného splatenia pôžičky klient! Dobu ...

Realitná a sprostredkovateľská činnosť. Fotografická činnosť nehnuteľností (foto, video, dron, virtuálne prehliadky a vizualizácia). Odhady nehnuteľností pre dedičstvo či trhové ocenenie. Fotenie z dronu a natáčanie dronom, 3D vizualizácia, fotografovanie nehnuteľností, fotorealistické vizualizácie, videoprehliadky nehnuteľností a ďalšie služby.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy - daňové poradenstvo

JH9 nehnuteľnostný fond a.s. sa zameriava na investície do nehnuteľností a na ich predaj a odhady.

Firma EXACTOS s.r.o. vykonáva vedenie účtovníctva a daňovej evidencie; účtovné služby. Audítorské služby Dane - daňové poradenstvo Vedenie - účtovníctvo, mzdy

Premiot Group, a.s. sa zameriava na investičnú činnosť, dlhopisy, investičné fondy a na investície do nehnuteľností.