Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Poisťovňa. -poistenie domácností. -cestovné poistenie. -havarijné poistenie. -životné poistenie.

Poisťovňa: - poistenie majetku - poistenie zodpovednosti - poľnohospodárske poistenie - poistenie prepravy - poistenie stavieb - havarijné poistenie - povinné ručenie - životné poistenie - úrazové poistenie - cestovné poistenie.

Ezop - ekonomické poradenstvo - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy - vymáhanie pohľadávok a právne poradenstvo - daňová optimalizácia - on-line vedenie účtovníctva Naše služby poskytujeme v Královohradeckom regióne, najčastejšie v Náchode, Hronove, Novom Meste nad Metují, Broumovom, Trutnove, Úpici, Českej Skalici, ...

Konzultačná a inovačná spoločnosť pre strategické, ekonomické a procesné poradenstvo. Vývoj softvér. Distribučný a implementačný partner riešenia OneSoft Connect www.onesft.com.

On-line účtovné systémy. Vedenie účtovníctva: - pre firmy, živnostníkov - pre bytové družstvá - pre obce - pre neziskové organizácie. Zabezpečíme pre Vás kompletnú agendu spojenú s vedením účtovníctva. Daňové poradenstvo. Zastupovanie pred úradmi.

práca: - dláždičské - obkladačské - murárske - výstavba múrikov, oplotenia. Súdny znalec: - odhady, oceňovanie hnuteľného majetku.

Prenájom, požičovňa, montáže, inštalácia: - stavebné lešenie. Realitné služby Finančné služby Obchodné služby.

Naša spoločnosť Picador - Záhradné mesto, s.r.o. sa orientuje na výstavbu rodinných domov a bytov. Zaoberáme sa aj rezidenčným developmentom. Fungujeme ako realitná kancelária. Poskytujeme aj finančný a hypotekárny servis.

Znalecká kancelária, oceňovanie nehnuteľností, súdny znalec, odhadca. Oceňovanie rodinných domov, komerčných objektov, garáží, pozemkov, bytov, chát na vyrovnanie manželov, darovanie, účtovníctvo, bankové účely, finančné úrady atď.

Ilona Popková ponúka komplexné ekonomické služby. Špecializuje sa na služby pre spoločenstvo vlastníkov jednotiek, účtovné služby pre lekára alebo personálne agentúry. Bežne pracuje so vzdialenou plochou alebo s ekonomickým SW Pohoda. Spracuje vašu účtovný a mzdovú agendu bez starostí a komunikuje za Vás so všetkými úradmi. Radí, ako usporiadať čo ...

Sme tím nezávislých finančných poradcov spoločnosti Fincentrum a. s. a pôsobíme na celej Morave. Poskytujeme komplexné finančné poradenstvo s ohľadom na potreby klienta. Práve klient je u nás vždy na prvom mieste.

FORWARDY finančné poradenstvo s.r.o. sa špecializuje na poistenie domov a domácností, áut a motocyklov, podnikateľov, životné poistenie, poistenie zodpovednosti za škody spôsobené zamestnávateľmi av bežnom občianskom živote a na cestovné poistenie.

Web4Trader prináša aktuálne ekonomické správy o investíciách a osobných financií. Kurzy mien, správy z akciového trhu, pražskej burzy, informácie o dlhopisoch, forexu a obchodovanie s komoditami. Nájdete tu aj aktuálne informácie o pôžičkách, sporenie, úveroch, hypotékach či trebárs poistenia.

Mgr. Jakub Krivánek sa zameriava na sprostredkovanie úverov, hypoték, sporenia a životného a neživotného poistenia.

GRANTECH s.r.o. sa zameriava na spracovanie účtovníctva, účtovné poradenstvo a pomáha pri spracovaní žiadostí na finančnú podporu investičných zámerov podnikateľov a obcí.

Developerská - investičná, s.r.o. sprostredkováva bývanie a financovanie v oblastiach Znojma a Přímětic.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účtovných systémov, spracovania účtovníctva nielen pre bytové družstvá, vedenie daňovej evidencie a mzdových agentov a poradí si aj s programovacími prácami a obstaraním a spracovaním dát.

Spoločnosť TAX Vázlerová s.r.o. sa zaoberá účtovným a daňovým poradenstvom. Daňové a účtovné poradenstvo poskytované našou firmou umožňuje klientovi venovať sa vlastnému podnikaniu. Špecializujeme sa na problematiku DPH so zameraním na obchodovanie tuzemských spoločností v rámci Európskej únie. dane: - daňové poradenstvo - zastupovanie ...

RAMFIN s.r.o. sa zameriava na investičnú činnosť a poradenstvo.

Ekonomické a finančné poradenstvo správa majetku - dcérske spoločnosti

Účtovná kancelária. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Spracovanie miezd a personalistika.