Výpočtová technika v kancelárii zahŕňa osobné aj prenosné počítače, tlačiarne, skenery, faxy a kopírovacie zariadenia, ale aj tablety, telefóny, prekladače, kalkulačky, laminátory, skartovacie stroje, zošívačky, popisovače a rôzne typy prehľadných databáz

Predaj a servis: -spotrebná elektronika -výpočtová technika -televízne a satelitné antény. Autorizovaný predajca SONY, PHILIPS, PANASONIC, THOMSON: -televízia -videa -hifi veže -satelitné komplety -audio a video kazety -príslušenstvo. Výpočtová technika: -počítače PC -zostavy -komponenty -notebooky -tlačiarne ...

Poskytujeme bezdrôtové pripojenie (WiFi) k sieti internet. Pôsobnosť - Cheb, Sokolov, Aš, Mariánske Lázně, Luby a okol. Predaj a servis výpočtovej techniky.

Náplne do tlačiarní. Predaj, e-shop - tonery a cartridge.

RICOH Czech Republic je oficiálnym distribútorom značky RICOH v Českej republike. Predaj, prenájom, lízing, oprava, servis, pozáručný servis, záručné zmluvy, servisné zmluvy, projekty: - skener, tlačiareň, fax, kopírka, digitálne duplikátory (priporty), CD zariadenia, software.

Outsourcing IT Predaj, servis: - výpočtová technika. - kamerové systémy.

Predaj novej aj použitej výpočtovej techniky. Servis, záložňa, bazár. Výkup použitej výpočtovej techniky a likvidácia počítačového a elektroodpadu.

Predaj, maloobchod, oprava, servis, inštalácia: -počítače -výpočtová technika Služby: -programovanie -zálohovanie dát

Predaj a servis: -kancelárska technika.