Výpočtová technika v kancelárii zahŕňa osobné aj prenosné počítače, tlačiarne, skenery, faxy a kopírovacie zariadenia, ale aj tablety, telefóny, prekladače, kalkulačky, laminátory, skartovacie stroje, zošívačky, popisovače a rôzne typy prehľadných databáz

Maloobchod, oprava, servis: - kancelárska technika - výpočtová technika, počítače

Vykonávame servis, opravy a údržby tlačiarní a kopírok.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová technika

Montáž: -elektronické zabezpečovacie systémy -slaboprúdové rozvody Predaj, e-shop, servis, oprava: -výpočtová technika

Predaj, inštalácia, servis: -výpočtová technika -príslušenstvo -mobilné telefóny -opravy a údržba internetovej siete.

Návrh, dodávky, inštalácia, montáž: -telekomunikačných zariadení: -pobočkové ústredne -dochádzkové systémy -kancelárska technika -štruktúrovaná kabeláž -pripojenie k internetu.

Predaj: -výpočtová technika -kancelársky nábytok. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -softvér na zákazku. Programovanie. Spravovanie účtovníctva. Mzdová agenda.

Veľkoobchod, inštalácia, modernizácia: - výpočtová technika - kompletné služby v oblasti HW, SW - profylaxia pracovných staníc - upgrade - návrhy, riešenia - internet - telefónne linky.

Maloobchod, predaj, servis: -kancelárska technika -kopírky -farebné multifunkčné kopírky -multifunkčné stroje -tlačiarne -faxy -telefóny -kalkulačky -spotrebný materiál. Inštalácia, servis priamo u zákazníka.

Zaoberáme sa predajom notebookov a ostatnej výpočtovej techniky vrátane príslušenstva. Zostavovanie PC na mieru. Predaj repasovaných PC a notebookov. Poskytujeme kompletný PC servis a odborné poradenstvo.

Kvalitný a rýchly počítačový servis je iba jednou z našich služieb. Medzi tieto služby patria nielen opravy počítačov a servis notebookov, ale aj záchrana a obnova dát, čistenie, odvírovanie a pod. Nelámte si hlavu s tým, že počítačom vlastne nerozumiete. Neváhajte a využite našej NON-STOP linky, ktorá je tu pre Vás. Pomôžeme Vám problémy vyriešiť.

Maloobchod, Veľkoobchod, Výroba, Predaj: -tonerové kazety do laserových tlačiarní -Atramentové kazety pre atramentové tlačiarne -doplňovacie sady TONERROBOT a CROCODILE -fotografické papiere AMFIBIAN FROG Služby, renovácia: -Atramentové náplne do tlačiarne -tonerové kazety do tlačiarne a faxov.

Maloobchod, predaj, servis: - počítače - notebooky Počítačová pohotovosť.

Predaj, montáž: - satelitná technika - priemyselnej automatizácie - výpočtová technika

Predaj, servis a opravy: -výpočtová technika -softvér Služby: - tvorba webových stránok - inštalácia príslušenstva a inštalácia užívateľských staníc do siete

Predaj: -hardvér, -softvér, -spotrebný materiál. Správa počítačových sietí.

Kamerové systémy, IT služby, predaj a servis výpočtovej techniky. Sieťové riešenia. Montáž, realizácia, prenájom: - kamerové systémy - dodávka na kľúč - záručný, pozáručný servis.

Daňové poradenstvo. Vedenie účtovníctva, spracovanie: -mzdy a personalistika. Bilančné účtovník. IT služby. Správa softvér. Opravy, dodávka: - výpočtová technika.

Predaj a servis: -spotrebná elektronika -výpočtová technika -televízne a satelitné antény. Autorizovaný predajca SONY, PHILIPS, PANASONIC, THOMSON: -televízia -videa -hifi veže -satelitné komplety -audio a video kazety -príslušenstvo. Výpočtová technika: -počítače PC -zostavy -komponenty -notebooky -tlačiarne ...

Predaj a servis: - výpočtová a kancelárska technika - softvér - mobilné telefóny - spotrebný materiál pre kanceláriu.

Výroba, montáž a opravy výrobkov a zariadení spotrebnej elektroniky. Montáž a opravy kancelárske a reprodukčné elektroniky.

Spotrebný materiál do tlačiarní, tlačiarne, kopírky, IT. Potlač identifikačných kariet.