Výroba, montáž, záručný aj pozáručný servis, východiskové aj pravidelné revízie: -slaboprúdové bezpečnostné technológie vrátane vývodu na PCO, SBS, MP, PČR, HZS pre: -EZS - elektrickú zabezpečovaciu signalizáciu -EPS - elektrickú požiarnu signalizáciu -EKV - elektronickú kontrolu vstupu -CCTV - priemyselnú televíziu -ERA – ...

Internetový obchod zaoberajúci sa predajom interiérových a exteriérových svietidiel, smart-home riešenie a príslušenstvo na osvetlenie. Eshop, predaj: - interiérové svietidlá - exteriérové svietidlá - produkty Smart Home - žiarovky.

Spoločnosť ELMIS CZ, s.r.o. ponúka kompletné elektroinštalačné práce a dodávky silnoprúdu i slaboprúdu. Zameriavame sa na realizácie elektroinštalácií prevažne pre obchodné centrá, výrobné haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme tiež servisné práce v odbore elektro, záručný i pozáručný servis a zabezpečujeme aj revízia. Ďalej sa zaoberáme ...

Výroba, inštalácia, opravy: -elektrických strojov a prístrojov -elektronických a telekomunikačných zariadení. Montáže, servis, projekčná a revízna činnosť v oblasti: -priemyselných rozvodov -slaboprúdu a silnoprúdu -inteligentných systémov riadenia budov -meranie a regulácia.

Firma ELPAS mont, s.r.o., ktorá sídli v Kroměříži, sa zaoberá montážou domových a bytových elektroinštalácií. Zabezpečujeme predaj a inštaláciu infravykurovanie pión. Okrem iného tiež inštalujeme zabezpečovacie, kamerové a počítačové systémy. Pôsobíme najmä v okolí Kroměříža a Přerova, avšak spracujeme aj zákazky z oblasti Olomouca, Prostějova, ...

Dodávka: - rekuperácia -Riadenie vetranie - kúrenie pre celý dom - chladenie - klimatizačné jednotky - zabezpečenie - alarmy a kamerové systémy. Korešpondenčná adresa: - Rekuterma s.r.o. - Pardubská 210, Vizovice 763 12.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -asfaltové terče pre športovú streľbu -vrhačky. Distribúcia a predaj: -výherní automaty z Nemecka.

Outsourcing IT: - správa IT infraštruktúry. Servis IT. Správa počítačových sietí. Dodávky výpočtovej techniky. Predaj, e-shop: - kancelárska technika zn. Dell, Microsoft, VMware - spotrebný materiál - tlačiarne, monitory.

Výroba: -řídící systémy strojov a prístrojov -CNC technika.

Výroba: -elektronika: -Automobilový -letecká -Priemyselné -pre osvetľovacie techniku. vývoj: -elektronika podľa zadania klienta - na zákazku.

Opravy, predaj, montáž chladiaceho a mraziaceho zariadenia pre domácnosť a priemysel. Klimatizácia - byty, kancelárie, reštaurácie ai. Chladenie nápojov, vysúšače vlhkosti, servis autoklimatizácií.

Servis výpočtovej techniky. Opravy počítačov, notebookov a mobilných telefónov.

Jukebox na prenájom. Rezervujte si termín zapožičanie. Jukebox zapojíme a predvedieme - Nevhadzujte sa do neho žiadne mince.

Spoločnosť Global Business a.s. sa zaoberá výhradne návrhmi, výrobou a projektovaním elektrických rozvádzačov a prípojnicových systémov s nominálnym napätím do 1000V AC / 1500V DC a menovitom prúdu do 7000A. Disponujeme všetkými potrebnými certifikátmi a skúškami na výrobu elektrických rozvádzačov NN a ostatné ponúkané činnosti. Výroba, ...

Predaj, oprava, servis: - elektronika - audio, video Montáž, servis: - satelity, antény.

Stavebná firma: - rodinné domy - haly a priemyselné stavby - sanácia, zatepľovanie budov - drevostavby - hydroizolácie stavieb - chodníky - stolárske, klampiarske, tesárske a pokrývačské práce Riadené vetranie. Dodávka: - vetracie jednotky - rozvody vzduchu.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Zaoberáme sa predajom, e-shopom a dodávkou materiálu pre elektroinštalácie a elektromontáže: - objímky - plechové príchytky - reťaze a príslušenstvo - reťazové spojky - oceľové lanká - lanová očnice - elektrikárske svorky a príchytky - príchytky pre závitovú tyč - príchytky na oceľové konštrukcie - príchytky na valcované profily - ...

Opravy, čistenie, revízie, montáž a predaj plynových kotlov. Autorizovaný servis kotlov značiek: - Buderus - Baxi - Quantum, Thermona - Viessmann - Dakon, Viadrus - kotly plynové, olejové, kondenzačná, nástenné, na tuhé palivá - solárne kolektory - vykurovacie telesá. Montáže a predaj: -satelitní a anténny techniky pre digitálny ...

Ponúkame servis a predaj výpočtovej techniky. Ďalej Vás pripojíme k internetu v Kroměříži a okolie Zabezpečíme Váš majetok či firmu pomocou kamerového systému.

Nákupné centrum. predaj: - elektrospotrebiče - domáce potreby - darčekový tovar - športové vybavenie - krmivo pre domácich miláčikov.

Certifikát ISO 9001: 2001. Servis, montáž, revízie: -vzduchotechnika -klimatizácia -elektroinstalace -tepelné čerpadlá -stropní chladenie.

Činnosťou spoločnosti RK-EMPTIES Hulín je výkup a zvoz prázdnych tonerov, cartridge a ich ekologická likvidácia či renovácie. Vykupujeme originálne i renovované tonery. Likvidujeme aj poškodené či kompatibilné tonery - napodobeniny z Číny. Pôsobíme po celej SR, prevažne v okresoch Zlín, Kroměříž. Výkup tonerov prebieha aj on-line, stačí ...

práca: - elektroinštalačné - elektromontážne - verejné a vonkajšie osvetlenie - výroba rozvádzačov.

Záleží nám na prostredí, v ktorom žijeme, a na kvalite vzduchu, ktorý dýchame. Preto tvoríme spoľahlivé a inovatívne produkty pre zdravšie a komfortnejšie prostredie v našich domovoch. Naším cieľom je vytvoriť v nich príjemnú klímu bez ohľadu na to, aké ročné obdobie práve panuje vonku. Spolu s ďalšími dvoma desiatkami firiem patríme do skupiny ...