Vývoj a implementácia digitálnych technológií v oblastiach audio, video, grafika.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...

Spoločnosť, založená roku 1996, vyvíja a dodáva riešenie pre digitálne spracovanie obrazu a zvuku štandardov DVD a DVCAM. V posledných rokoch sa zameriavame na vývoj riešení obrazu a zvuku pre internetové multimediálne aplikácie.

Predaj, maloobchod, internetový predaj: - mobilné telefóny - digitálne fotoaparáty.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlhodobo a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá disponuje: - vysoko motivovaným kolektívom odborných pracovníkov - vlastnými výrobnými kapacitami - skladovacími priestormi - predajnými pobočkami po celej Českej republike aj na Slovensku.

Predaj - počítače Servis - počítače Poskytuje - poradenstvo v oblasti počítačovej bezpečnosti

Veľkoobchod, predaj, oprava, servis, montáž, inštalácia: - klimatizácia LG Electronics, Midea - klimatizácia do kancelárskych a bytových priestorov, servery, ústredne - domáce chladenie a klimatizácia - bazénové odvlhčovače - bazénové čerpadlá

Distribúcia a predaj rádiových staníc firmy Motorola. Prenájom a servis rádiových staníc.

Spoločnosť Fotografia Praha, družstvo patrí medzi tradičných predajcov vo fotografickom priemysle. Založenie spoločnosti sa datuje rokom 1952 a po celú dobu existencie poskytujeme našim zákazníkom kvalitné a odborné služby v oblasti fotoaparátov.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj, okrem činností uvedených v príl. l-3 zákona č. 455/9l Zb.

Vitajte v internetovom obchode Svietidlá-Predajna.sk, ktorý disponuje širokou ponukou svietidiel a osvetľovacej techniky. Hľadáte osvetlenie do domu, bytu, na balkón alebo na verandu? Vyberajte v bohatom sortimente, ktorý tvoria svietidlá najrôznejších tvarov, stolné aj stojacie lampy, bodové svietidlá, lustre aj nástenné svietidlá.

Internetový špecialista na kuchynské a domáce spotrebiče.

Internetový predaj: - sušiaky na oblečenie - termosky - mixéry - odšťavovače. Export, import malé elektro spotrebiče. Kategória: - sušiaky na oblečenie - termosky s auto-ohrevom - rúry - soya makery - odšťavovače - rýchlovarné kanvice.

Projekcia, montáž, servis, revízie a dodávky: - elektrické zabezpečovacie systémy - elektrické požiarne systémy - plotové systémy - systémy priemyselnej televízie - vstupné a dochádzkové systémy - štruktúrovaná kabeláž - mechanické zábranné systémy.

Veľkoobchod, značkový servis, odborné projekty a inštalácia mixpultov, CD prehrávačov, gramofónov, DJ bagov, slúchadiel a osvetľovacích zariadení a ovládačov.

Dodávka, montáž, realizácia: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexné ponuka, drevotrieskové, minerálne dosky pre extrémne zaťaženie, celosklenené dosky pre špeciálne aplikácie) - čistiace a vstupné zóny, bariéry, rohože - premiestniteľné, prestaviteľné, systémové, mobilné priečky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (ľahká prestaviteľnosť, ...

Prevádzkujeme veľkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Medzi naše služby patrí projekcia, dodávka, montáž a servis. Ďalšie naše činnosti sú elektro práce, stavebné práce, vodoinštalatérstvo. Predávame ventilačné turbíny Lomanco.

Počítačová pohotovosť: - servis počítačov 24 hodín denne - zálohovanie a archivácia dát - tvorba a správa WWW stránok - správa počítačových sietí. Predaj: - počítače podľa priania zákazníka - faxy OKI.

Firma ponúka zvukovú a svetelnú techniku, kryté pódiá.

Bezdrôtové a zabezpečovacie systémy.