Projekcia, dodávka, montáž, servis: -vetranie -vykurovanie -klimatizácia Zastúpené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* ŽREBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Predaj - audio a video techniky Predaj - domácich spotrebičov

Predaj: - audio techniky - video - fototechnika.

Montáže, inštalácia, oprava, servis zabezpečovacej techniky: - kamery, kamerové systémy - elektronické zabezpečovacie systémy EZS - bránové senzory - prístupové systémy.

Nasadzovanie riadiacich systémov automatizácie technologických procesov; implementácia riadiacich systémov do podnikových informačných systémov. Elektrické meracie, testovacie a kontrolné zariadenia; elektrické lekárske prístroje. Inštalácia a opravy vzuchotechnických, kúrenárskych a zdravotníckych zariadení

Zaoberáme sa predajom notebookov a ostatnej výpočtovej techniky vrátane príslušenstva. Zostavovanie PC na mieru. Predaj repasovaných PC a notebookov. Poskytujeme kompletný PC servis a odborné poradenstvo.

Sme inštalačná, projektová a softvérová firma v oblasti technických zariadení budov, ktorá nevyrába, ale projektuje, dodáva, montuje, uvádza do prevádzky, meria a servisuje: - vzduchotechnické zariadenia - klimatizačné zariadenie - vykurovanie.

Predaj - špeciálne svietidlá do extrémnych podmienok Výroba - špeciálne svietidlá do extrémnych podmiene.

Výroba, montáž a opravy výrobkov a zariadení spotrebnej elektroniky. Montáž a opravy kancelárske a reprodukčné elektroniky.

Dodávky informačných a komunikačných technológií.

Spotrebný materiál do tlačiarní, tlačiarne, kopírky, IT. Potlač identifikačných kariet.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj s ponukou širokého sortimentu elektroinštalačného materiálu od významných tuzemských i zahraničných výrobcov. Ponúkaný tovar je určený ako na ďalší predaj, tak pre montážne firmy, ako aj pre konečného spotrebiteľa. Množstevné zľavy. Závozy tovaru na miesto určenia. Servisné a poradenské ...

Ryston Macro Weil s r.o. je distribútorom elektronických súčiastok, modulov a produktov pre elektroniku. Zameriavame sa prevažne na produkty pre bezdrôtovú komunikáciu a bezdrôtový prenos od vzdialeností jednotiek metrov až po niekoľko kilometrov. V našej ponuke sú súčiastky a moduly pre prenos na voľných pásmach ISM, ďalej produkty na báze ...

Obchod so svietidlami, svetelnými zdrojmi a komponentmi. Prevádzkujeme e-shop so svietidlami.

Predaj a servis PC zostáv, notebookov a komponentov HW Poskytovanie internetu Tvorba aplikácií e-shop a www stránok Webhosting Správa siete Zabezpečovacie systémy a alarmy

Výroba a dodávka káblov, drôtov, prepínačov a silových transformátorov.

Veľkoobchodný predaj plnoautomatických kávovarov, rýchlovarných kanvíc, prekvapkávačov, kávových filtrov, sáčkov do vysávačov a košov.

E-shop s náhradnými dielmi a príslušenstvom (batérie, adaptéry-nabíjačky atď.) nielen pre notebooky hlavných značiek - Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, IBM/Lenovo, Sony, Toshiba, ale aj menej známych, na český a slovenský trh prichádzajúcich či zaniknutých - Packard Bell, Samsung, Premio, UMAX a pod.

Prenájom kancelárskych strojov a zariadení vrátane počítačov.

DODÁVATEĽ (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočtová technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operačné systémy (OS) Windows a Linux (vrátane inštalácie)

Distribúcia: - výpočtová technika ponúkajúca HW a SW. Predaj: - počítačové zostavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 prehrávače.

InService je modernou spoločnosťou zabezpečujúcou havarijný servis, opravy a údržbu technického vybavenia budov, plošne po celom území Českej a Slovenskej republiky a ďalej lokálne v Budapešti. Spoločnosť Inservice zaisťuje 24 dodín denne 365 dní v roku havarijnú službu, servisné práce, opravy, pravidelné preventívne prehliadky a revízie, v ...