Predaj - svetelná technika. Ozvučenie: - kapely - diskotéky - doplnkové programy - travesty show - konferencia - oslavy - charitatívne akcie - svadby - školské akcie - zvuková technika. Servis: - svetelná technika.

Inštalácia, predaj a servis elektronickej zabezpečovacej techniky EPS, EZS, CCTV.

Internetový predaj svietidiel a svetelných zdrojov.

Chladenie, klimatizácia, tepelné čerpadlá - montáž, servis, opravy a údržby.

Montáž osvetlenia. Elektroinštalačné práce. Výroba - elektrická energia.

Server www.cojevakci.cz je server, kde nájdete informácie o tovare, ktorý je ponúkaný v zľave alebo je uvádzaný na trh ako novinka.

Servis a opravy domácich spotrebičov: - práčok (vopred aj horom plnených) - umývačiek (voľne stojacich a vstavaných) - sušičiek (kondenzačných i výfukových) - sporákov, vstavaných rúr, SKD a digestorov Montáže Pravidelné kontroly

Predaj: - príslušenstvo k výpočtovej technike - kancelárske potreby - tlačiarne, tonery, náplne - sieťové prvky - multimédiá.

Montáž, revízia a servis - elektrická zabezpečovacia signalizácia EZS - samostatné televízne okruhy CCTV - prístupové systémy ACS

Predaj elektroniky pre byt, dom, záhradu a do prírody. Firma ponúka výrobky renomovaných firiem, produkujúcich kvalitnú elektroniku pre široké použitie a rybárske potreby za prijateľné ceny. Špecializujeme sa na vysielačky, odpudzovače kún a ostatných škodcov, mobilné telefóny, GPS navigácie, prístroje na úsporu energií atď.

Ponuka vývoja a nasadenia riadiacich aplikácií. Vývoj, výroba: -elektronické zariadenia. Predaj: -databázové aplikácie.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvorená centrálou v Prahe a spriaznenými spoločnosťami MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastnou montážnou skupinou a zaoberáme sa nielen medzinárodným obchodom, ale aj kalibráciami a záručným aj pozáručným servisom na všetky naše ...

Veľkoobchodný predaj tonerov do tlačiarní, atramentov a pások do tlačiarní.

Predaj a inštalácia elektrické a elektronické zabezpečovacie zariadenia.

Projektovanie a realizácia kuchýň a interiérov na zákazku. Tvoríme: - kuchyňa - vstavané skrine - obývacie zostavy - spotrebiče.

Dodávky elektronických zabezpečovacích a protipožiarnych systémov a elektrických silnoprúdových a slaboprúdových zariadení a rozvodov.

Montáž - osvetlenie Elektrikárske prácerekonštrukcia - domové rozvádzače Rekonštrukcia - kuchyňa Sadrokartonárske práce

Predaj, inštalácia, projekcia a revízia: - elektronických zabezpečovacích a požiarnych zariadení, - kamerové, informačné a ozvučovacie zariadenia, - bezdrôtové-rádiové alarmy, EZS.

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Elektronika v oblasti tieniacej techniky.

Dodanie, servis a rekonštrukcia spoločných TV antén.

Spoločnosť sa zaoberá technickým zariadením budov a technológiami na úpravu klímy.