Predaj, prenájom, inštalácia, servis - tlačiarne, kopírky - výpočtová technika.

Systémy na ovládanie a kontrolu domov a bytov Dodávka, poradenstvo a montáž - ovládanie, monitoring a zabezpečenie domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvetľovacie a vykurovacie systémy.

Služby: -telekomunikačné -dodávateľ hlasových a dátových zariadení

Dodávateľ telekonferenčných služieb - audio, web, video a jednotné telekonferenčné riešenie.

E-shop - LED žiarovky, LED pásky - mobilné telefóny - napájacie zdroje, wifi router.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tlačiarne Služba: -správa sietí -návrhy a realizácia sietí

Ponúkame osvetľovaciu techniku pre divadlá, televízne a filmové štúdiá, hudobné skupiny, kluby a ďalšie.

Zriaďovanie, montáž, údržba, servis: - telekomunikačné zariadenia.

Dodávky telekomunikačnej techniky a slaboprúdových systémov.

Predaj, montáž, realizácia: -interiérové aj exteriérové LED svietidlá a svetelné zdroje pre verejný aj súkromný sektor

Výroba, predaj - vysokofrekvenčné generátory - napájacie zdroje.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom sušičov rúk a sušičov vlasov. Nielenže na našich stránkach nájdete vysoko kvalitné sušiče a sušiče nemeckej značky Starmix, ale ponúkame vám aj transparentný servis počas záruky aj následne po nej vďaka našim partnerom. Poskytujeme aj poradenstvo s výberom a dodanie náhradných dielov.

Zaoberáme sa špecializáciou na opravu všetkých značiek notebookov a stolných PC bez ohľadu na ich vek. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a snažíme sa vyhovieť jeho požiadavkám a navrhnúť optimálne riešenie. Svoje služby poskytujeme na našej prevádzke alebo u Vás doma.

Bazár a záložňa. Vykonávame výkup a predaj použitých vecí, šperkov, elektroniky, mobilných telefónov, športových potrieb, náradia, starožitností atď.

Spoločnosť PAOLI trade s.r.o. ponúka kompletné portfólio Huawei M2M produktov pre siete 2G, 3G (MU709s-2, MU609,) a LTE (ME909u-521, ME909s-120) v prevedení LGA alebo mini PCIe. Ďalším nemalým sortimentom sú antény pre rôzne bezdrôtové technológie. Ako Wifi, GSM, 3G, LTE, GPS, GLONASS, GNSS

Tvorba návrhov, dodávka a servis klimatizácií pre byty, kancelárie a budovy.

Produkčná a postprodukčná spoločnosť tvoriaca filmy, reklamy a iné audio-vizuálne diela.

Vývoj, výroba, distribúcia: - herný systém Multi-Lotto Server Based Gaming pre herne, kasína -herné zariadenia, video lotériové terminály -video slot hry pre klasické a serverové herné automaty a online herné platformy -herné platformy.

Mp3 jukeboxy vrátane karaoke a videoklipov. Predaj a prenájom elektronickej šípky a stolné futbaly pre komerčné použitie.

Stolárska výroba : - interiérový nábytok na zákazku Realizácia a predaj - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Kompletné návrhy - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Služby dizajnéra interiérov

Opravy a montáž práčok, umývačiek, sporákov, bojlerov, akumulačných kachlí, sušičiek a drobných elektrospotrebičov v Prahe a okolí. Výroba kľúčov a autokľúčov.

Predaj - fotoaparáty - fotoprístroje, digitálna technika - foto príslušenstvo, tašky, statívy

Predaj a servis výpočtovej techniky a ďalšie elektroniky.