PREDAJ A INŠTALÁCIA: - výpočtovej techniky a počítačov - notebookov - tlačiarní - monitorov - kopírok - faxov. Zastúpenie IBM, PANASONIC, MINOLTA, CANON, INTEL, HP Renovácia atramentovej a tonerovej cartridge Vykonávame pripojenie k internetu a výrobu a správu internetovej stránky.

Výroba malých transformátorov a vinutých dielov

Firma HAPPYcomp s.r.o. je zameraná na obchodnú, konzultačnú a servisnú činnosť v odbore výpočtovej techniky. Ponúkame. - servis výpočtovej techniky - finančný lízing zakúpených výrobkov - správu systému a siete - inštaláciu LAN - modernizáciu počítačov - čistenie kancelárskej a výpočtovej techniky.

Komplexné riešenie osvetlenia interiérov a exteriérov: - návrhy a realizácia osvetlenia interiérov a exteriérov - technické riešenie osvetlenia - výroba špeciálnych osvetľovacích telies pre reštaurátorov - výroba svietidiel vrátane špecifických požiadaviek zákazníka - spolupráca na projektovej dokumentácii osvetlenia - ponuka ...

Predaj - radary ukazovateľa rýchlosti Predaj - kamerové systémy Predaj - úsporné LED verejné osvetlenie Predaj - ozvučovacia a rozhlasová technika - rečnícke systémy - varovné systémy s napojením na JSVV - bezdrôtový a drôtový rozhlas

Internetový obchodný dom so zameraním na elektro, drogériu (parfumérie).

Predaj, veľkopredaj a e - shop - LED osvetlenie vrátane príslušenstva Návrh a výroba - LED osvetlenie E-shop - LED osvetlenie vrátane príslušenstva

Výroba a predaj elektrických a mechanických dielov najmä pre automobilový priemysel. Lisovanie kovových dielov (tvárnenie za studena) podľa špecifikácie zákazníka: - časti kontaktných systémov - mechanické diely Trieskové obrábanie kovových dielov. Spínacia technika: - spínače - prepínače - tlačidlá Príslušenstvo: - ...

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce.

Predaj, maloobchod: -periféria pre notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -batérie pre notebooky s 2-ročnou zárukou, -pamäťové karty -fotobanky pre digitálne foto/video, navigačné moduly, malé servery, tašky a batohy na notebooky.

Výroba a predaj: - strešné, radiálne, axiálne, potrubné a kanálové ventilátory, klimatizačné jednotky, elektromotory a vzduchotechnické zariadenia

Dodávka zabezpečovacej techniky na ochranu majetku. Vybavenie domu požiarnymi a ochrannými systémami.

Ozvučenie kultúrnych akcií, meetingov, zvukový záznam, nasvietenie.................

Montáž - elektronické zabezpečenie objektov - kamerové systémy - požiarne zabezpečovanie objektov rozvody antén Silnoprúdové rozvody - slaboprúdové rozvody - počítačové siete - revízia elektro

Dodávame a montujeme alarmy a kamerové systémy. Ponúkame konzultácie, skrytú videotechniku, odpočúvanie.

Predaj výpočtovej techniky a informačných technológií

Výroba klimatizácií, predaj vzduchotechniky.

Dodávka a montáž vzduchotechniky a klimatizácií na kľúč.

Predaj a servis výpočtovej techniky. Kompletné služby v odbore IT. Predaj, servis, správa systémov a poradenstvo. Opravy počítačov u zákazníkov. Servis notebookov Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Prahe 4 zadarmo! Základná hodinová sadzba 350, - Sk / hod.

Predaj a prenájom - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotrebný materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Predaj a prenájom - tlačiarne - spotrebný materiál Servis - tlačiarne.

Montáž a servis elektrickej požiarnej signalizácie. Dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky a následné vykonávanie: - revízia - skúšky - servis zariadenia EPS, vrátane zaistenia predprojektovej a projektovej dokumentácie a nadstavbového systému pre centrálne ovládanie veľkých celkov zariadenia EPS a vytvorenie.

Distribúcia, predaj: - elektronických súčiastok. Autorizovaný distribútor: - STMicroelectronics, RECTRON, SYFER, NOVACAP, YAGEO, PHYCOMP, VITROHM.

Autorizovaný predaj, odborná inštalácia a servis klimatizácie DAIKIN. Ponúkame tepelné čerpadlá DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme viac ako 20 rokov praxe v odbore. Naším cieľom je kvalita..