Počítačový veľkoobchod aj maloobchod, predaj, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - zostavy - notebooky.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj kancelárskej techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotrebný materiál do tlačiarní a kopírok rôznych značiek. Renovácia laserových cartridge + predaj alternatívneho spotrebného materiálu.

Zaisťujeme prevádzku Vašich vlastných automatov s využitím našej zloženej istoty, ponúkame prenájom výherných a nevýherných hracích prístrojov do herní a krčmičiek vrátane servisu.

Služby: - správa počítačových sietí - webhosting - tvorba webových stránok - servis počítača Predaj hardvéru a softvéru.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizácia, správa, siete LAN, WAN, MAN - inštalácia HW a SW - outsourcing IT

Činnosť: - stráženie objektov - osobná ochrana - dodávka zabezpečovacej techniky, kamery a požiarne systémy

Výroba ľad verejného osvetlenia, pasportizácia VO, tvorba svetelno-technických projektov, inštalácia VO, rekonštrukcia sústavy VO.

Výroba optických a fotografických prístrojov a zariadení.

Siemens patrí medzi najväčšie elektrotechnické firmy v Českej republike je neoddeliteľnou súčasťou českého priemyslu.

AVACOM s.r.o. je najväčší český dodávateľ akuhytré mobilné telefóny, a ďalšie prenosné zariadenia.mulátorov a batérií pre notebooky, digitálne fotoaparáty, kamery.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -komunikačné systémy -telefónne prístroje -telefónne ústredne

E-shop - nové mobilné telefóny, - značkové a originálne príslušenstvo, - digitálne fotoaparáty a príslušenstvo, - GPS navigácia, - foto a video služby. Fototlač, potlač. Servis mobilných telefónov.

Predaj a servis domácich spotrebičov. -práčky a sušičky -umývačky riadu -chladničky a mrazničky -sporáky -rúry -vysávače -kuchynské roboty -žehličky - sušiče vlasov

Vývoj, výroba: - informačné kiosky a samoobslužné terminály

Sprostredkováva služby v oblasti elektroinštalácií.

Výroba, predaj, oprava: -výpočtová technika-hardvér-HW -nové počítače NOVAK COMPUTER -repasované počítače -tlačiarne -ekonomický softvér-SW. E-shop.

Kto sme Sme špecialisti na mobily a na všetko, čo sa okolo nich točí – už od roku 1999. Za ten čas sme sa od našich zákazníkov veľa naučili, a preto im toľko rozumieme. V roku 2012 sme spustili aj internetový predaj

Výhradný dovozca centrálnych vysávačov zn.SMART. SMART centrálny vysávací systém používa potrubia s priemerom 50 mm inštalované vo stenách, alebo podlahách Vášho domu, ktorým sa odnáša prach, špina a alergény preč z obytných priestorov do zberné nádoby agregátu.

Spoločnosť Smarttech s.r.o. ponúka široký sortiment niekoľkých esteticky vydarených, výnimočných a ucelených výrobných radov vypínačov značky JUNG so širokým výberom dizajnového a materiálového prevedenia. Ďalšou skupinou výrobkov od rovnakého dodávateľa sú tzv. elektroinštalačné komponenty, ktoré nielen že vďaka svojim špeciálnym funkciám ...

Predaj a servis - mobilné telefóny

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod a servis náhlavnej súpravy Plantronics. Náhlavné súpravy: - call centrá a kancelárie - adaptéry a káble - pre bezdrôtové telefóny DECT, GAP - pre počítače a internetovú telefóniu - VoIP - príslušenstvo a náhradné diely.

Osvetlenie pre kancelárske a skladové priestory

Výroba - www stránky Konzultácie - výpočtová technika

Riešenie problémov okolo PC, správa sietí, poradenstvo v HW aj SW: - dlhodobá zmluvná správa dátových sietí - outsourcing IT systémov - dodávky ucelených IT riešení - príprava projektov a poradenstvo v oblasti IT - výstavba dátových a telekomunikačných sietí - dodávky značkové, výpočtové, telekomunikačné a zabezpečovacej ...