Výroba, predaj: - vzduchotechnika - vzduchotechnické potrubie - tlmiče hluku.

Montáž: - televízne a satelitné antény

Veľkoobchod, e-shop - náhradné diely na vysávače Vorwerk. Servis, opravy - vysávače Vorwerk. Servis, sklad - adresa: 5. mája 1492/35, 155 00 Praha 5.

Výroba, maloobchod, e-shop: -umelecké kováčske výrobky na zákazku.

Ozvučenie a osvetlenie veľkých hudobných koncertov

Predaj, e-shop, inštalácia, servis - kamerové systémy - zabezpečovacie, prístupové a dochádzkové systémy.

Vývoj, služby: - obchodný a komunikačný systém, ktorý pomáha klientom získať lepšie ceny alebo ďalšie výhody pri ich nákupoch

Predaj nových aj použitých mobilných telefónov.

Pojazdný portrétny ateliér. Služby: -fotografické: -svadobné, portérne, maturitné fotografia -modelingové albumy -premeny s vizážistom

Zabezpečovacie systémy a požiarna signalizácia.

Služby: - aktívny a pasívny telemarketing

Maloobchod, predaj, e-shop: - mobilné telefóny, príslušenstvo - tablety - GPS navigácia.

Dodávka, montáž: - tepelné čerpadlá - klimatizácia, vzduchotechnika - rekuperácia

Činnosť - elektromontáže, elektromontážne práce - elektro revízia - montáž abezpečovcov a sledovacej techniky - montáž bleskozvodov.

Dodávka: - výukové systémy pre oblasť elektroniky a elektrotechniky - vybavenie pre elektrotechnické laboratóriá - meracie, testovacie zariadenia na skúšanie elektrických komponentov.

Služby - poskytovateľ technológií v oblasti hlasovej analýzy - prevencia a detekcia podvodov - nástroje na riadenie ľudských zdrojov - profesionálne vyšetrovacie nástroje.

Prenájom prezentačnej techniky a konferenčnej služby, dodávame techniku na kácie, prenajímame ozvučenie, veľkoplošnú projekciu z projektora, obrazovky na stojane, výpočtovú techniku, osvetlenie, tlmočnícku a sprievodcovskú techniku, výstavné panely na postery, konferenčný mobiliár.

Predaj a montáž elektronického zabezpečenia bytov, telekomunikácie, zabezpečovacie zariadenia, elektroinštalácie a televízne a satelitné rozvody.

Vývoj, výroba a predaj pohybových a prítomných čidiel, systémov riadenia osvetlenia, BUS aplikácií (DALI, KNX). Inteligentné systémy riadenia a automatizácie budov.

Dodávka, realizácia, zaregulovanie a uvedenie do prevádzky - klimatizácia Preventívna a servisná starostlivosť - klimatizácia - vzduchotechnické zariadenia Štúdie a projekcie - klimatizácia - vzduchotechnické zariadenia

Spoločnosť VOTOP Praha s.r.o. (predtým VoToP Emil Slabý) vykonáva inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce v Prahe a priľahlom okolí. Ďalej sme taktiež začali dodávať, montovať a servisovať tepelné čerpadlá firiem Toshiba, Mitsubishi-Zubadan, Aplha-Innotec, Ariston, Viessmann. Taktiež ponúkame klimatizáciu s funkciou tepelného čerpadla (v ...

Oprava, servis, požičovňa, ELU, De WALT, Black&Decker: -elektrické ručné náradie -záhradný program -domáce spotrebiče. Predaj: -náhradné diely.