Tapetovanie, maľovanie, predaj tapiet, predaj ľad osvetlenia, lepenie grafiky, lepenie veľkoformátovej tlače. E-shop.

Zostavenie počítačov na mieru, tvorba siete a internetu. Servis a údržba sietí, PC. Poradenstvo.

Vývoj LED panelov, slaboprúdové systémy, správa sietí, záloha a správa dátInformačný systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenstvo a školenia.

Centrála. E-shop, maloobchod, predaj, oprava, servis: -ekonomické, informačné systémy -počítače, hardvér -klávesnica, reproduktory, zvukové karty, myši, podložky -mobilné telefóny PAEGAS, EUROTEL -značky BOSCH, ALCATEL, SIEMENS, MOTOROLA, PANASONIC, SAGEM, SIEMENS, NOKIA, SONY, ERICSSON -sady TWIST, GO** -dotované, ...

Realitná kancelária. Grip batérie.

Predaj hardvér, softvér, telefóny, digitálna technika.

Ponuka návrhu a vývoja elektroniky DPS, FPGA a aplikácií pre ARM, BIC.

Predaj nových aj bazárových počítačových hier.

Organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, technické zabezpečenie spoločenských a kultúrnych podujatí.

Lacná výpočtová technika a komponenty. Web, správa sietí.

Tepelné čerpadlá. Solárne systémy. Fotovoltaika. Vykurovanie. Klimatizácia. Rekuperácia.

Služby: - organizácia účasti na výstave - objednanie výstavnej plochy a technických prívodov - komplexná realizácia výstavnej expozície - prenájom výstavárskych systémov a vybavenia - prenájom audiovizuálnej techniky - marketingový a konzultačný servis.

Výhradný distribútor produktov spoločnosti Altium - softvér aj hardvér, vrátane kompilátorov dcérskej spoločnosti TASKING v Českej aj Slovenskej republike.

Ponúkam bezdrôtové telefóny, faxy a príslušenstvo.

Vývoj, výroba a predaj AVS prístrojov, ich príslušenstva a softvéru. Dovážame, distribuujeme a predávame aktívne reproduktory a zariadenia na bezdrôtový prenos zvuku americkej spoločnosti Audioengine

Informačné technológie - IT: - pripojenie k internetu, správa siete, serverov a pracovných staníc - informačné systémy, vývoj softvérových produktov - webové prezentácie, logá, flash animácie, webová grafika - návrh a realizácia sietí, analytické a poradenské služby - dodávky hardvéru a softvéru podľa požiadaviek a potrieb zákazníka.

Zastúpenie (dovoz, import) spoločnosti MIELE pre SR. Firma Miele je nemecký výrobca vyrábajúci vysoko kvalitné elektrické prístroje pre domácnosť a prístroje na profesionálne využitie. Predaj, servis, poradenstvo. Prístroje pre domácnosť: -práčky, sušičky, mandle, vysávače -umývačky riadu -sporáky a rúry na pečenie, odsávače ...

Zastúpenie ACER pre SR, servisné centrum. Predaj, servis: - počítače - počítačové zostavy - notebooky - pracovná stanica - tablety - mobilné telefóny.

Predaj profesionálnych a hobby coptér pre kinematografické a priemyselné využitie. Spoľahlivé coptéry, poradenstvo a riešenie v oblasti leteckých záberov.

Softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru. Návrh a výroba integrovaných polovodičov pre zelenú elektroniku.

Telekomunikačná technika Zabezpečovacia technika Novinky v technike Satelity & Televízia GSM zariadenia Batérie a akumulátory Kamerové systémy Digitálne audio video.