Projekcia, obchod, predaj, inžinierink, montáž, revízia, servis: -telekomunikácie, oznamovacia technika: -analógové, digitálne, pobočkové ústredne, dodávka na kľúč -faxy, telefónne prístroje, kartové a mincové telefónne automaty -vnútorné rozvody telefónne, počítačové, signalizačné: -štruktúrovaná kabeláž -optické, metalické ...

Predaj, výroba: -termoelektrická chladiaca technika -technické návrhy a poradenstvo -opravy termoelektrických prístrojov (agregáty, autochladničky, výrobníky šľahačky, výčapníky vody...) Záručný a pozáručný servis -termoelektrické chladenie: -termoelektrické chladiace agregáty -napätie 5V, 12V, 24V, 48V.

Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexné služby na trhu informačných a komunikačných technológií: -poradenstvo, realizácia, servis projektu -bezpečnostné a komunikačné technológie -telekomunikačné systémy -siete a riešenia v oblasti IT. Ďalšie služby: -riadenie projektov -systémová integrácia -VEGA ...

Autorizovaný predaj, servis: -programy KALKUL: -ekonomický softvér -účtovníctvo (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účtovné programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Inštalácia programov KALKUL.

Obchodná, výrobná a servisná spoločnosť: -predaj, prenájom a zapožičanie tlačových kopírovacích zariadení, oficiálne zastúpenie LEXMARK a DEVELOP -záručný a pozáručný servis tlačových zariadení všetkých značiek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, ...

Vykonávanie bytových a priemyselných elektroinštalačných prác, montáže zabezpečovacích systémov, bleskozvodov a domácich telefónov.

Predávame a opravujeme spotrebnú elektrotechniku a domáce spotrebiče.

Predaj, maloobchod: -kancelárske stroje -počítače, PC.

Servis, oprava: -medicinálna technika, lekárske prístroje a nástroje, zdravotnícke potreby. Obchodná činnosť. Výroba, inštalácia, montáž, oprava, servis: -elektronické zariadenia.

Vykonávanie, opravy a servis domových, panelových i priemyselných elektroinštalácií. Výroba elektrických zariadení a fotovoltaiky.

Predaj produktov Epson ako sú tlačiarne, projektory, skenery a spotrebný materiál.

Návrhy, inštaláciu a správu sietí i zálohovanie dát. Predaj výpočtovej a kancelárskej techniky.

Starostlivosť o výpočtovú techniku, telekomunikačnú techniku a pripojenie k internetu. Servis hardvéru PC a serverov, inštaláciu a konfiguráciu programového vybavenia, výstavbu počítačových sietí ako metalických tak bezdrôtových.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - LED osvetlenie, žiarovky, trubice.

Meracie a informačné technológie pre energetiku. Výskum, vývoj, predaj, montáž, oprava, servis: -systémy synchrónneho merania WAM, WAMS -zariadenia pre priemyselnú komunikáciu medzi objektmi v energetike -meranie a automatizácia, ASRTP -monitorovanie vozidiel pomocou GPS -vývoj a aplikácia programového vybavenia, SW pre priemyselné ...

Opravy a servis spotrebičov Brno a okolie Opravy a servis práčok, umývačiek, varných dosiek, sporákov, rúr, digestorov a sušičiek.

Špecializovaný e-shop, autorizovaný predajca kávovarov značiek SAECO PHILIPS, GAGGIA (Taliansko) a JURA (Švajčiarsko) a talianskej kávy.

Dodávka, montáž telekomunikačných pobočkových ústrední (Alcatel, Ericsson), výstavba telekomunikačných sietí, dodávky hardvéru a softvéru, poradenstvo v oblasti zriaďovania dátových sietí.

Predaj batérie pre elektroniku. Batérie a akumulátory. Kamery do auta, pamäťovej karty a iné.

Kvalitné PC na mieru alebo zaistíme celé počítače značiek ACER, HP, PRESTIGIO, HALL, DELL ale aj množstvo ďalších. Taktiež notebooky značiek HP, ASUS, ACER, DELL, PRESTIGIO, LENOVO, SAMSUNG, TOSHIBA...

Návrh a realizácia systémov riadenia budov s úzkou väzbou na osvetlenie a riešenie inteligencie inštalácie.

Telekomunikácie Bezpečnostné systémy Ostatné slaboprúdové systémy Silnoprúdové systémy.

Predaj spotrebičov. Chladničky, mrazničky, práčky, sušičky, sporáky.