Služby v oblastiach programovania a vývoja aplikácií, tvorby webových stránok, webhostingu, marketingu, správy sietí, predaja a servisu hardvéru a softvéru.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Pivnica Vranovská Teplé a studené jedlá po celý deň poludňajšie menu alkoholické nápoje nealkoholické nápoje sledovanie športových prenosu na veľkoplošnej TV

Autorizovaný predajné a servisné centrum DEVELOP pre Českú republiku. Tlačiarne, farebná tlač, vysokorýchlostná tlač, čiernobiela tlač. E-shop.

Elektroservis, Služby: -elektro. Oprava, servis: -domáce elektrospotrebiče -ohrievače vody. Oprava, údržba, montáž, revízia: -elektrické inštalácie. Autorizovaný servis značiek: -ARISTÓN, ARIETE, BRAVO, DELONGHI, MOULINEX, MIRAVA, DAFI, KENWOOD, SINGER, SOLAC, ISEA, GENERAL.

Strážiče štvrťhodinového maxima, diaľkové ovládanie po sieti a rádiom, kompenzácia jalového výkonu, domovej a bytovej elektroinštalácie, výroba, dodávka, montáž.

Dodávky na kľúč Kompletné plánovanie a realizácia elektroinštalácií. Predaj multimediálnych linuxových satelitných receiverov Dreambox. Montáž Inštalácia satelitnej techniky Servis- programovanie linuxových receiverov

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb. Vykonávame dodávky a montáže elektronických zabezpečovacích systémov.

Predaj: Elektronika Výpočtová technika, IT Domáce spotrebiče Veľké domáce spotrebiče Kuchynské spotrebiče Osobná starostlivosť Elektroinštalácia a kabeláž Hobby, dom a záhrada Drogéria

Predaj a servis: -výpočtovej techniky -dodávky informačných technológií -ponuka riešenia informačných i komunikačných systémov.

Playstation. šetky hry (podľa parametrov) Adventúry Akčné adventúry Akčné historické/fantasy Akčné hry, kde vidíte postavu Arénové bojovky Hardvér Hry v štýle GTA Komiksoví hrdinovia v hrách Letecké a iné.

Návrhy a realizácia telekomunikačných i dátových sietí a slaboprúdových rozvodov.

Internetový obchod, e-shop, e-shop: - hodinky - mobilné telefóny - notebooky, príslušenstvo - tablety - navigácia - digitálne foto. Značkový autorizovaný servis Nokia Care Point

Predaj - stroje a materiál na výrobu plošných spojov a čipov.

Projektovanie v odbore vzduchotechniky a klimatizácie. Projektová činnosť.

Predaj a inštalácia počítačov, softvér a pripojenie na internet. Servis a správa počítačových sietí.

Predaj príslušenstva na telefóny Iphone. Kryty, pouzzra, nabíjačky, fólie, reproduktory, káble, slúchadlá. E-shop.

Služby: -firma zaoberajúca sa kompletnou realizáciou osvetlenia a ozvučenie vrátane inštalácie -prenájom -pódia vrátane pódiovej techniky, prehliadkové móla a variabilné nosné konštrukcie vrátane zastrešenia -zvukové zabezpečenie: -malé prezentačné akcie, haly aj veľké open air show -simultánne tlmočenie, technika pre ...

Zaistenie opráv, revízií a inštalácií elektrických zariadení.

Predaj a servis komunikačnej techniky.

Monitory Konektory Joysticky Riadiace jednotky Laserové diaľkomery Tablet PC a notebooky Meteostanica

Vývoj elektroniky a elektronických systémov Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojov Vývoj firmvéru a IP funkcií pre FPGA a DSP Spracovanie obrazu z kamerových systémov.