BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

Flexidoc s.r.o. je predajcom a autorizovaným servisom tlačiarní Konica Minolta zaisťujúca tiež prenájom a tlačové riešenia pre optimalizáciu nákladov.

EDA Project s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, vývoj elektroniky a projekcie technologických celkov.

Dodávame stroje na spracovanie káblov, dávkovanie viskóznych látok, navíjanie cievok, selektívne spájkovanie, ultrazvukové a odporové zváranie, priemyselné značenie (Ink-Jet, laser, mikrohier, elektrolytické a termo značenie). Ďalej materiály pre tienenie, optické filtre, PUR živice a peny.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

BeVIVID Store s.r.o. prevádzkuje e-shop lemory s dizajnovými krytmi na iPhone, peňaženkami a remienkami na hodinky.

FixMyPhone s.r.o. sa špecializuje na servis a predaj mobilných zariadení rôznych značiek a typov.

HONEST CAFE, s.r.o. sa zameriava na predaj, prenájom a servis predajných a nápojových automatov.

VO SVETLE NOVÉHO POHĽADU Obchod, predaj, poradenstvo, dodávky, projekty: -interiérová a exteriérové svietidlá -bytová, kancelárska -svítidla z ručne fúkaného trojvrstvového skla. služby: -návrhy osvetlenie bytov, domov, kancelárií, obchodných priestorov, priemyselných závodov, fasád a historických objektov -spracovanie ...

Predajom kvalitných klimatizácií sa zaoberá firma A1 klimatizácia s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexné služby do A-Z: Postará sa o montáž, servis, vrátane zamerania zadarmo. Viac informácií nájdete na www stránkach.

Výhradné zastúpenie svetových výrobcov. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: -strojársky elementy Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001.

EMCOM trade, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis priemyselných snímačov.

RedCat s.r.o. sa zameriava na predaj a servis výpočtovej techniky, správu sietí, dochádzkové a zabezpečovacie systémy, audio-video a hostingové služby.

Mgr. Jaromír Hodinka sa zameriava na opravy a servis reproduktorov, rekonštrukciu a renováciu, vykonáva kontrolu osadenia a tuningu a ozvučenie domácich i komerčných priestorov.

ENIMONT, s.r.o. sa zameriava na montáže vzduchotechniky, chladiacich zariadení, záložných zdrojov, motorgenerátorov a výfukových systémov.

Spoločnosť Cinebonbon s.r.o. sa zameriava na produkciu filmov, seriálov pre deti a prenajíma filmovú techniku.

NIKATRON, s.r.o. sa zameriava na navrhovanie a výrobu drobnej elektroniky prostredníctvom 3D skenovania a tlače.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, priamy dovozca: -repasovaná výpočtová technika, PC**, monitory, notebooky, komponenty, diely -PC bazár, výkup za hotové, peniaze po otestovaní počítača ihneď v hotovosti. Predaj značky: -IBM*, Dell, Toshiba, Hewlett Packard, Compaq, Nec*, Hyundai, Samsung, Epson, Star, Fujitsu, Acer, ...

Spoločnosť HARANGI SOUND s.r.o. z Brna sa zameriava na vývoj a výrobu reproduktorov.

Ochrana bytových a nebytových priestorov pred zaplavením. Dodávateľ: - elektronický bezpečnostný systém Vodostop.

Predaj - kabeláž k výpočtovej technike

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -distribuce pasívne elektronické súčiastky -komponenty pre elektroniku chemické prípravky -inštalačné technika -pájecí technika -Batéria -Meracie technika -nářadí a finálne produkty. E-shop, internetový obchod.

Predaj, dovoz, import: -interiéry verejných stavieb -interiéry letiskových hál - check-in, info-desk, info-point, prepážky pasovej kontroly ..... -kancelárske objekty -vybavenie výrobných závodov -vybavenie multifunkčných sál -divadlá a multiplexy -interiéry vysokých škôl -hotelové interiéry - recepcia, haly, salóniky, reštaurácia, izby, ...

Služby, montáže, predaj: - prístupové, zabezpečovacie zariadenia, systémy - zámočnícke práce - alarmy - trezory - bezpečnostné zamykanie, zámky - opravy, servis