Autorizovaný predaj: -počítače PC a príslušenstvo -hardware -tvorba a prezentácia internetových stránok -zálohovanie dát na CD -inštalácia sietí -servis PC.

Výroba: -tlačené spoje pre partnera zahraničného firmu GBO RIMBACH -časové registračné prístroje -tlakové moduly pre lekárske prístroje -elektronika.

Kompletná podpora malým a stredným firmám v oblasti IT. Predaj hardvér, softvér, domén. Kompletné služby HW, SW, web, mail. Inštalácia serverov, tvorba aplikácií na mieru. Tvorba webu. Kompletná správa sietí so servermi WINDOWS.

Informačné technológie - IT: - pripojenie k internetu, správa siete, serverov a pracovných staníc - informačné systémy, vývoj softvérových produktov - webové prezentácie, logá, flash animácie, webová grafika - návrh a realizácia sietí, analytické a poradenské služby - dodávky hardvéru a softvéru podľa požiadaviek a potrieb zákazníka.

Zastúpenie (dovoz, import) spoločnosti MIELE pre SR. Firma Miele je nemecký výrobca vyrábajúci vysoko kvalitné elektrické prístroje pre domácnosť a prístroje na profesionálne využitie. Predaj, servis, poradenstvo. Prístroje pre domácnosť: -práčky, sušičky, mandle, vysávače -umývačky riadu -sporáky a rúry na pečenie, odsávače ...

Zastúpenie ACER pre SR, servisné centrum. Predaj, servis: - počítače - počítačové zostavy - notebooky - pracovná stanica - tablety - mobilné telefóny.

Predaj profesionálnych a hobby coptér pre kinematografické a priemyselné využitie. Spoľahlivé coptéry, poradenstvo a riešenie v oblasti leteckých záberov.

Dodávka, montáž, oprava: -chladiacich a klimatizačných zariadení -klimatizácia -záznamníky teploty, teplota -tepelné čerpadlá, čerpadlo -chladiaci nábytok -chladiarne, chladiareň, mraziarne, mraziareň -sušiarne reziva, muriva -chladiaca technika, techniky. Montáž PUR panelov, panely, panely.

Rack shop. E-shop, internetový predaj dátových rozvádzačov a príslušenstva. Stojanové rozvádzače, nástenné rozvádzače.

Softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru. Návrh a výroba integrovaných polovodičov pre zelenú elektroniku.

Predaj, servis a poradenstvo domáce, kuchynské a domáce elektrospotrebiče: -biela technika -práčky, práčka, umývačka, umývačky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné rúry, rúra, vstavané spotrebiče a ďalšie.

Výroba, predaj, projekcia a dodávky: -vzduchotechnické potrubie, klimatizačných zariadení na kľúč. Výroba, inštalácia -vzduchotechnické prvky, systémy -výroba prvkov na zákazku -prvky do veľmi čistých a zdravotne sterilných prostredí či pre rôzne architektonické potreby. Technológie sú pravidelne modernizované a doplňované, podľa ...

Telekomunikačná technika Zabezpečovacia technika Novinky v technike Satelity & Televízia GSM zariadenia Batérie a akumulátory Kamerové systémy Digitálne audio video.

Výrobný závod. Výroba a predaj: -osvetľovacia technika-svietidlá, svetlá, Lampy: -bytová -uličné -záhradná, parková -priemyselná-nevýbušná, špeciálna -svetlomety -žiarovková, výbojková, žiarivková -interiérová, exteriérová -náhradné diely a doplnky. Predaj: -svetelné zdroje -svetelné stožiare a stĺpy -svietidlá a ...

Bazár - kávovary - výdajníky vody - nápojové automaty Veľkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Veľkoobchod - káva MÄDER Predaj - kávovary - nápojové automaty - výdajníky vodyservis - kávovary Veľkoobchod - porcelánový servis na kávu Predaj - úpravne vody a filtre Montáž - úpravne vody a filtre.

Elektronické zabezpečovacie systémy a technika.

Zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy domové telefóny, prístupové systémy, požiarna signalizácia, bytové rozvody. Servisné služby.

Predaj, výkup, likvidácia, revízia, opravy: -suché a olejové transformátory. Predaj, výkup, filtrácia, regenerácia: -transformátorové oleje. Predaj, montáž: -VN káble a VN koncovky.

Predaj: -počítače, -notebooky -servery -monitory -projektory -tlačiarne -skenery -klimatizácia.

Predaj -aktívne aj pasívne elektrosúčiastky -zdroje -spájkovacia a meracia technika -antény a komponenty -zostavovanie pc na mieru.

Činnosť: -domovské a priemyselné elektroinštalácie. -inštalácia bleskozvodov (pasívnych, aktívnych) -meranie a regulácia (vykurovanie, bazény, sauny) -zabezpečovacie systémy pre rodinné domy, priemyselné objekty, automobily -protipožiarne systémy domov a priemyselných objektov -slaboprúdové rozvody pre telefón, domáce a podnikové ...

Predaj, montáž a servis anténnej a satelitnej techniky.

Predaj, dodávka nápojové automaty. Nápojový servis.

Maloobchod, veľkoobchod, internetový obchod: -osvetľovacia technika -svetelné zdroje -svietidlá (lampy, lampičky, podhľady, bodovky, žiarivkové svietidlá, záhradné svietidlá) -príslušenstvo.