Výroba vzduchotechnické komponenty: -tvarovky kruhového prierezu -oblúk segmentový OSS 90° -oblúk segmentový OS 90 °, 60 °, 45 °, 30 °, 15 ° -špirálne vinutá rúra SR -rúra hladká TR -prechod osový PRO a pravouhlý -odbočka jednostranná OBJ 45° -odbočka obojstranná OBO 90° -nohavicový kus KK 45° -odbočka jednostranná OBJ 90° ...

Servis, predaj, inštalácia všetkého pre digitálnu televíziu DVB-T, DVB-S HDTV. Satelitné komplety, inštalácia TV/SAT rozvodov. Inštalácia individuálnych a spoločných anténych systémov. Konzultácie a poradenstvo. Predaj satelitnej a TV techniky.

Zaistenie opráv, revízií a inštalácií elektrických zariadení.

Predaj a servis komunikačnej techniky.

Monitory Konektory Joysticky Riadiace jednotky Laserové diaľkomery Tablet PC a notebooky Meteostanica

Vývoj elektroniky a elektronických systémov Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojov Vývoj firmvéru a IP funkcií pre FPGA a DSP Spracovanie obrazu z kamerových systémov.

Opravy v domácnosti a kancelárii - montáž nábytku, zapojenie svietidiel, zapojenie a nastavenie domácej elektroniky, oprava a čistenie PC. Pokládka zámkovej dlažby, stavebné práce či úpravy záhrad. Aj zákazku väčšieho rozsahu.

Montáž, opravy: -inžiniering vyhradených elektrických zariadenia (vr. revízie a skúšok) -vyhradené zdvíhacie zariadenia -montáž, údržba a servis telekomunikačných zariadení. Výroba, inštalácia a opravy: -elektrické stroje a prístroje, elektronické zariadenia. Ďalšie služby: -projektovanie elektrických zariadení -montáž ...

Maloobchod, predaj, zásielková služba, internetový obchod: -hry pre počítače -výukové programy, encyklopédie a multimédiá pre deti i dospelých -hry a hardvér pre konzoly Playstation, Nintendo -joysticky, volanty a ďalšie herné doplnky SONY, Logitech, Logic 3, Saitek -počítače a jednotlivé komponenty pre PC. Ďalšia ...

Lakovníctvo a natieračstvo Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Zámočníctvo, nástrojárstvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a ...

Maloobchod: -originálne a vhodné darčeky pre deti -elektronické stavebnice a hlavolamy -hry pre Xbox 360, Playstation, PC a ďalšie herné platformy.

Firma JOYCE SR, s.r.o. bola založená v roku 1996. Hlavnými odbormi činnosti sú komunikačné technológie a alternatívne zdroje energie s pôsobnosťou v Českej i Slovenskej republike. Naša vízia: JOYCE = symbol kvality a trvalej hodnoty. S nami budete Jedineční, Originálni, Y:-)novativní, Celosvetoví, Ekologickí. Sme držiteľmi certifikátu Top Czech ...

Autorizovaný distribútor firiem Siemens, Panasonic, Canon. Predaj, dodávky, servis: -telekomunikačná technika -mobilné telefóny GSM značiek NOKIA, SONY ERICSSON, LG electronics, SAMSUNG, SIEMENS gigasety, PANASONIC, MOTOROLA -digitálna fototechnika -fotoaparáty značiek Olympus, Kodak, Samsung, Fujifilm a Nikon -bezdrôtové telefóny a ...

Obchodná, výrobná a servisná spoločnosť: -predaj, prenájom a zapožičanie tlačových kopírovacích zariadení, oficiálne zastúpenie LEXMARK a DEVELOP -záručný a pozáručný servis tlačových zariadení všetkých značiek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, ...

- servis počítacov, notebookov, tabletov aj ďalších mobilných riešení - návrh a realizácia počítačových sietí - správa serverov a počítačových sietí - kamerové systémy - vpn siete, metalické, optické, bezdrôtové - outsourcing

Veľkoobchod, maloobchod, projekcia, inštalácia, konsignačný sklad INGE Opava: -osvetlenie vonkajšie aj interiérové -svietidlá.

Prenájom a predaj prezentačnej techniky.

Predaj, stavebniny: -všetok stavebný materiál -obklady, dlažba, stavebná chémia. Vlastná autodoprava

Predaj elektro: -práčka WHIRPOOL, IGNIS -sporák -elektrický krájač BOSCH -odsávače pár -chladnička INDESIT -kombinovaná chladnička CANDY -šijacie stroje BROTHER -vysávače ELEKTROLUX -videorekorder PHILIPS -televízory TESLA -elektrospotrebiče, elektronika apod.

Predaj výpočtovej techniky. Poradenstvo: -daňové -právne -podnikateľské. Účtovníctvo a kontrola. Výskum trhu a verejnej mienky.

Predaj a servis výpočtovej techniky: -počítače, notebooky a PDA, servery, komponenty, periférie, sieťové prvky -softvér, navigačné zariadenie -spotrebný materiál -spotrebná elektronika -prestavby, opravy, rekonštrukcia počítačov -poradenské služby ohľadom programov na spracovanie dát.

Činnosť: -montáž a stavba nových PC podľa priania užívateľa, -oprava a repasovanie existujúcich PC, -predaj a servis všetkej výpočtovej techniky do 24 hodín, -poradenstvo v oblasti hardvéru i softvéru, -tvorba webových aplikácií, -design, návrhy a tlač vizitiek, tvorba reklamných CD a DVD, -reklamné návrhy tlačovín, firemné letáčiky atď.

Výhradné zastúpenie-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papier pre: -laserové tlačiarne -kopírky -ihličkové a atramentové tlačiarne. Popisový softvér vrátane čiarového kódu. Dizajn. Papier. Propisoty. Ozdobné samolepky. Viazané formuláre pre podnikateľov. Predaj, maloobchod: -textil, odevy. Cestovná kancelária tel.:516432167.

Návrh, dodávka a inštalácia: - indukčné a LED osvetlenie - fotovoltaické elektrárne na kľúč - malé veterné elektrárne. Dodávka: - drevené palivá (pelety, brikety).

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika -počítače (PC) -mobilné telefóny -digitálna technika -notebooky -internet pre verejnosť -zriadenie ISDN, ADSL, HTS* -UPC televízne programy -bezdrôtové pripojenie k internetu -internetový obchod.