Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

Bezpečnostné technológie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizácia -kamerový systém -Dátová siete.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2009 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -Priemyselné spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové prístroje a príslušenstvo, ističe, prúdové chrániče, ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Firma Alkaza, s.r.o. sa zaoberá kompletnou dodávkou a montážou zabezpečovacích systémov mechanických ako sú bezpečnostné zámky, kovania, kľúče, autokľúče, trezory ale aj elektronických ako sú alarmy drôtové aj bezdrôtové, kamery a kamerové systémy, prístupové systémy, dochádzky.

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

Pealock holding, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zámkov na bicykle a lyže.

ANPETRADE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj tienenia, ventilátorov, chladičov, motorov, LED pások a mnoho ďalšieho.

Zebra PCB s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj osadených a tlačených dosiek plošných spojov.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Spoločnosť ADS Technologies s.r.o. sa zameriava na oblasť priemyselnej automatike a úsporu nákladov, dodáva elektrické zariadenie, regulované pohony a vykonáva opravy a modernizácie.

Spoločnosť Aku Energy s.r.o. výskum, vývoj, výrobu a predaj rôznych druhov batérií, akumulátorov a nabíjacích zariadení.

Spoločnosť Delogy Projects s.r.o. sa zameriava na zabezpečovacie a kamerové systémy, elektroinštalácie, dátové siete a systémy kontroly vstupu.

Spoločnosť LIGHTINGPRO s.r.o. sa zameriava na návrhy a dodávku svietidiel, zákazkovú výrobu atypických svietidiel a meranie hladiny osvetlenia.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Jan Weber sa zameriava na výrobu elektroniky na zákazku, osadzovanie dosiek, pripravuje kabeláž a opravuje DPS.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Firma PH Records prevádzkuje nahrávacie a postprodukčné štúdio so zameraním na nahrávanie skladieb.

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníkom odporúčame parkovanie v priľahlých uliciach.

Dodávateľ meracích prístrojov a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínskej techniky a priemyselnej elektrotechniky. Predaj, servis a kalibrácia meracích prístrojov SONEL a LUMEL.

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.

Mgr. Lubomír Soldán sa zameriava na grafický dizajn, tvorbu videí, animácií a na marketing a fotografovanie.

E-shop so svietidlami pre obývačku, kuchyňu, jedáleň, spálňu, kúpeľňu a detskú izbu. Vonkajšie osvetlenie. Stropné, nástenné, bodové a LED svietidlá, stolné a stojacie lampy, žiarovky. Možnosť osobného vyzdvihnutia objendávky.

Maloobchod, predaj: -elektroinštalačný materiál, ističe -zásuvky, stýkače, vypínače, spínače -poistky, objímky, vidlice, relé, žiarivky -žiarovky, bleskozvodný materiál.