FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

Future Mining s.r.o. sa zameriava na kryptomeny, stavanie ťažobných zariadení a správu IT parkov.

predaj: -barvicí karbónovej TTR pásky do tlačiarní.

Elektropal s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, ozvučenie a bezpečnostné a kamerové systémy.

OLED svetlá, svetelné plochy a panely. LED: -priemyselné osvetlenie -pouličné (verejné osvetlenie) -svetlá, žiarovky, trubice, svetelné zdroje schodiskové, dekoratívne, nástenné, stropné -panely -pásky -reflektory -dizajnové osvetlenie -hliníkové profily (Al, alu profily) pre LED pásky. Produkty značiek: -OSRAM, PHILIPS, EGLO, ...

Montáž, revízie, oprava, skúška elektrického, elektrické zariadenia. Adresa kancelárie: hraničný 24 691 41 Břeclav

Predaj, navrhovanie, inštalácia: - rovnotlakové vetranie s rekuperáciou - rekuperačné jednotky, rekuperácia - odťahový ventilátor, odťahové ventilátory - vetracie systémy, vetranie do domov, kancelárií, pracovné priestory - prívodné prvky vzduchu do steny - prívodné prvky vzduchu do okien - vetracie štrbiny - ochrana odkvapových ...

Predaj, montáž: - vyvolávacie systémy - obrazovky - kamerové a zabezpečovacie systémy Služby: - správa vysielania

Spoločnosť ELQA, s.r.o. Kuřim je držiteľom certifikátu ISO 9001: 2009. Vykonávame projekty montáž návrh osvetlenia vonkajšej verejnej, montáž VN NN, dodávka na kľúč, trafostanice servis. Opravy, montáž, revízie, údržba, služby. trafostanica: Užívateľsky, distribučné, priemyselné, kioskové, stĺpové. Verejné osvetlenie: -osvetlenie komunikácií, ...

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu: - internet v Novom Meste na Morave, internet Nové Mesto - kompletný servis - kvalita vysokorýchlostného pripojenia - predaj, inštaláciu a servis PC a počítačových komponentov - montáž satelitnej techniky, servis satelitnej techniky - tarify až do maximálnej rýchlosti 10MBitov.

Electric, s.r.o. sa zameriava na systémy pre monitorovanie a analýzu oblúkového zvárania a výrobky pre priemyselnú automatizáciu.

VD Intelsys s.r.o. sa zameriava na montáže a služby týkajúce sa inteligentných domácností, osvetlenia, klimatizácií, tienenia, zabezpečenia, prístupových systémov a mnoho ďalšieho.

BRITEC s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu hardvéru a softvéru pre rôzne použitie.

Techhouse s.r.o., odštepný závod sa zameriava na predaj štúdiovej, zvukovej, hi-fi, DJ a svetelnej techniky, slúchadiel, káblov, LP dosiek a nábytku.

Expolight s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, požičiavanie elektromateriálu a svietidiel a na dodávku rozvádzačov.

Náš Pasport s.r.o. sa špecializuje na zameriavanie verejného osvetlenia, zelene, kanalizácií, mobiliárov, komunikácií a cintorínov.

Ventilátory a diely pre vzduchotechniku.