Naša firma sa viac ako 10 rokov zaoberá systémy požiarneho odvetrania (RWA) systémy do bytových domov, obchodných centier, výrobných hál, kancelárskych budov a všade tam, kde je potreba odvod tepla a dymu (OTK), či stabilné odvetrávacie zariadenie (SVZ). Systémy je možné pripojiť k systému elektronickej požiarnej signalizácie (EPS)

Služby: -ozvučenie, kompletné vybavenie -profesionálne osvetlenie kultúrnych a zábavných akcií -mixážne pulty -dynamické a efektové procesory -prenájom pódia.

Veľkoobchod, maloobchod. Recyklácia náplní, náplne, náplň do tlačiarní, tlačiareň, tlačiarne. Originálna náplň do tlačiarne. Kompatibilné náplne. Predaj, servis: -počítačové zostavy, zostava POWER -notebook, notebooky, -predaj PC komponentov, komponentov -dáta a video projektory -digitálny fotoaparát -CD, DVD médiá -Hardware, ...

Predaj čerstvej kávy, kávovarov a doplnkov.

Internetový obchod s detským tovarom, autokozmetikou, vybavením pre dom a záhradu, elektronikou, telefóny, modemy, notebooky a tablety.

Internet, pripojenie internetu na Znojemsku, montáž, servis, satelity, antény, rozvody domácich, firemných sietí Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany, Miroslav, Moravské Budějovice, Ivančice Zaistíme správu sietí, internet.

Výroba: -betónové výrobky -zámková dlažba, doplnky -balustrády -plotové dielce a stĺpiky -kvetináč PETR -formy na výrobu betónových odliatkov. Servis výpočtovej techniky: -odvírovanie PC, -poradenstvo a odporúčania vhodného softvéru, -poradenstvo pri upgradovaní /rozširovaní PC alebo pri nákupe nového PC, -zostavenie počítača na mieru ...