Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Predaj, prenájom, lízing, oprava, servis, - skener, tlačiareň, fax, kopírka, digitálne duplikátory, CD zariadenia, softvér.

Služby: -implemetácia systémov pre nahrávanie hovorov a vybavením call centier Dodávka, predaj: -IP ústredne -telekomunikácie -zabezpečovaciu techniku -náhlavné súpravy -tlačiarne -PC -notebooky

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

E-shop - výpočtová a kancelárska technika - spotrebná elektronika - notebook, tablety - mobilné telefóny - detské hračky.

Návrh, výstavba a prevádzka: - dátové centrá - modulárne mobilné dátové centrá

Služby v oblasti informačných technológií - elektronické podpisovanie dokumentov - dodávka podpisových tabletov vrátane softvéru - poradenstvo a konzultácie v oblasti práva o elektronickom podpise.

Činnosť: - tvorba obsahu pre sociálne siete, blogy aj tradičné médiá

Predaj: - spotrebný materiál pre kancelársku techniku

Internetový obchod, e-shop: - mobilné telefóny - tablety - fotoaparáty

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tlačiarne Služba: -správa sietí -návrhy a realizácia sietí

Zaoberáme sa špecializáciou na opravu všetkých značiek notebookov a stolných PC bez ohľadu na ich vek. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a snažíme sa vyhovieť jeho požiadavkám a navrhnúť optimálne riešenie. Svoje služby poskytujeme na našej prevádzke alebo u Vás doma.

Predaj a servis výpočtovej techniky a ďalšie elektroniky.

Montáže, inštalácia a opravy antén aj STA. Opravy elektroniky a počítačov PC. Montáž satelitov, Montáž elektronického zabezpečenia domov, bytov EZS. Montáž a opravy kamerových systémov CCTV a IP Konzultácie o ozvučení, počítačové siete LAN, slaboprúdové práce.

PC servis Praha: - opravy notebooku - servis výpočtovej techniky - tvorba webových stránok

Predaj: - príslušenstvo k výpočtovej technike - kancelárske potreby - tlačiarne, tonery, náplne - sieťové prvky - multimédiá.

Počítačový veľkoobchod aj maloobchod, predaj, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - zostavy - notebooky.

Služby: - správa počítačových sietí - webhosting - tvorba webových stránok - servis počítača Predaj hardvéru a softvéru.

Služby spojené s IT: - návrhy, realizácia, správa, siete LAN, WAN, MAN - inštalácia HW a SW - outsourcing IT

Vývoj, výroba: - informačné kiosky a samoobslužné terminály

Riešenie problémov okolo PC, správa sietí, poradenstvo v HW aj SW: - dlhodobá zmluvná správa dátových sietí - outsourcing IT systémov - dodávky ucelených IT riešení - príprava projektov a poradenstvo v oblasti IT - výstavba dátových a telekomunikačných sietí - dodávky značkové, výpočtové, telekomunikačné a zabezpečovacej ...

Počítačový a kancelársky servis - IT servis, správa sietí - grafické práce, výroba letákov, tlač vizitiek - e-shop počítačov a výpočtovej techniky.

· Dodávky výpočtovej techniky a programového vybavenia · Dodávky kancelárskej techniky a spotrebného materiálu · Modernizácia Vašej existujúcej techniky · Návrhy, montáž a inštalácia počítačových sietí · Tvorba programového vybavenia na zákazku · Tvorba www stránok · Odborné konzultácie · Antivírusová kontrola a odstraňovanie počítačových ...