Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Výroba: - spínacích a rozvodných zariadení. Maloobchod, predaj, montáž, inštalácia: - výpočtová technika: - staršie a nové počítače a notebooky - skladanie počítačov na zákazku - počítačové komponenty: - možnosť objednania do 2 dní. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Dovoz, predaj: - repasovaná výpočtová technika a príslušenstvo.

Bazár - mobilné telefóny - herná konzola, hry - PC, notebooky E-shop - mobilné telefóny - herná konzola - hry - PC - notebooky

Predaj, maloobchod: -periféria pre notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -batérie pre notebooky s 2-ročnou zárukou, -pamäťové karty -fotobanky pre digitálne foto/video, navigačné moduly, malé servery, tašky a batohy na notebooky.

Služby: - výroba počítačovej zostavy na zákazku - inštalácia softvéru - správa počítačových sieti - inštalácia a opravy hardvéru

R-net Computers a Communikations Ing. Miroslav VÍCH-riaditeľ výpočtová a kancelárska technika počítače

Montáž - satelitná technika Predaj - výpočtová technika - počítače - notebooky Servis - výpočtová technika - počítače - notebooky Zaistenie - pripojenie k internetu Webhosting - tvorba www stránok

Predaj výpočtovej techniky a informačných technológií

Predaj a servis výpočtovej techniky. Kompletné služby v odbore IT. Predaj, servis, správa systémov a poradenstvo. Opravy počítačov u zákazníkov. Servis notebookov Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Prahe 4 zadarmo! Základná hodinová sadzba 350, - Sk / hod.

Predaj - kancelárske vybavenie Predaj - hardvér Outsourcing Správa - siete

Predaj a servis počítačových zostáv, notebookov, periférií, softvéru, doplnkov k výpočtovej technike, navigácii a spotrebnej elektroniky.

Predaj, e-shop: -výpočtová technika. -počítače. -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentácií. -správa počítačových sietí.

Oprava, servis: -počítače. -notebooky. Služby: -tvorba webových stránok. -zostavenie počítača na mieru. Poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky.

Špecializujeme sa na servis notebookov všetkých značiek a veku, opravy riešime v krátkych servisných intervaloch, klient je o cene informovaný vopred, kvalitná oprava a nízka cena. Opravujeme LCD monitory, klávesnice, konektory, plastové časti, pánty, základné dosky vrátane grafických kariet. Vykonávame kompletné čistenie notebooku. Vykonáme ...

Najlacnejšie nonstop PC servis v Prahe! Vykonávame opravy všetkých typov PC a notebookov (odvírovanie, inštalácia operačného systému, záloha a obnova stratených, či zmazaných dát, čistenie PC a notebookov, optimalizácia chodu, poradenská činnosť, upgrade PC....) Ďalej sa venujeme PC sieťam a to od ich návrhu, až po ich realizáciu a údržbu.

Predaj, servis: - počítače Služby: - webhosting - inštalácia a správa počítačových sietí.

Maloobchod, predaj, servis: -počítače. Maloobchod, predaj: -mobilné telefóny, príslušenstvo.

Počítačová technika predaj, servis a montáž. Pripravujeme počítače vreckové, prenosné lokálne, osobné, kancelárske, grafické. Dodáme antivírusové programy a poučíme s obsluhou

Maloobchod, predaj: - počítače - výpočtová technika.

Predaj a servis výpočtovej a informačnej technológie.

Predaj, montáž, servis, opravy - počítačové zostavy - počítače - inštalácia LAN sietí a bezdrôtových sietí

Služby - pripojenie k internetu Predaj, montáž, servis, opravy - telefóny, telefónne ústredne - zabezpečovacia technika - počítače - výpočtová technika

Služby IT, Servis HW/SW Správa a dohľad IS klienta Preškoľovanie užívateľov Inštalácia antivírusovej ochrany Konfigurácia hardvéru a softvéru. Predaj a montáž techniky.

Služby - internetové pripojenie Servis, opravy - počítače, notebooky