Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Spoločnosť Archa s.r.o. je firma orientujúca sa na predaj aplikačného softvéru a širokú oblasť služieb s tým spojených. Navrhujeme a realizujeme hardvér. Dodáme značkové zariadenia na mieru. Ponúkame aj operačné systémy, kancelárske programy, grafické fonty a softvér, antivírusy a ďalšie. Zostavíme Vám lokálne počítače s externou správou ...

Maloobchod, predaj, servis: - softvér - hardvér - výpočtová technika - kancelárska technika

Predaj: - softvér - hardvér - vybavenie kancelárií.

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a softvér pre štátnu správu a samosprávu, školy, rozpočtové a príspevkové organizácie, Gordic" -hardvér, softvér -školenie užívateľov (najlepšie priamo na pracovisku užívateľa s jeho PC aj programami) -inštalácia softvér, ekonomický SW -softvérová údržba PC -komplexné služby pre organizácie bez ...

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru Servis, predaj a modernizácia - počítačové siete.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovácie - kazety a tonery do tlačiarní - IT poradenstvo.

Predaj - výpočtová technika - tlačiarne Servis - výpočtová technika - tlačiarne

Maloobchod, predaj, e-shop: -PC komponenty -PC zostavy

Maloobchod, predaj, e-shop, servis: -výpočtová technika. -komponenty pre PC. -tonery, cartridge. Výroba rezanej reklamy: -polepy automobilov, nákladov.

Služby: -webhosting -správa sietí Predaj, maloobchod: -hardware -softvér

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -výpočtová technika -telekomunikačná technika -náhlavné súpravy pre call centrá -bluetooth headsety -aktívna ochrana sluchu Služby: -reklamná a marketingová agentúra -outsourcing -inštalácia a správa sietí

Výroba, vývoj, poradenstvo, servis, predaj: - informačné technológie - KARAT komplexný podnikový informačný systém ERP. Predaj, dodávka, oprava, servis, montáž, inštalácia: - vybavenie hardvér, softvér - výpočtová technika, počítače, PC - dátové záložné zdroje.

Predaj, servis: -výpočtová technika, počítače -kancelárska technika. Predaj: -kancelárske potreby. Videopožičovňa.

Predaj a servis notebookov, počítačov a výpočtovej techniky. Správa sietí. Zálohovanie dát. Odvírovanie notebookov a počítačov.

Remeslá, služby, montáže, opravy, servis - elektroinštalačná práca, elektroinštalácia - slaboprúdové rozvody Montáž - zabezpečovacie systémy - požiarna signalizácia Dodávka - výpočtová technika Služby - správa a údržba nehnuteľností - pravidelné upratovanie bytových a nebytových priestorov

Služby: -správa serverov -zálohovanie dát -správa operačných systémov Oprava, servis: -počítače

Maloobchod, predaj, inštalácia: - servery VMware, Linux - poštové servery, - počítače, siete - výpočtová technika, - softvér, - komplexná ochrana firmy - bezpečnostné riešenie.

Predaj, opravy: - počítače. Návrhy a realizácia: - počítačové siete.

Maloobchod, predaj, servis, oprava, opravy: -výpočtová technika: -počítače, notebooky, tlačiarne -kancelárska technika -príslušenstvo. Inštalácia, správa: -počítačové siete -servery.

Servis, správa: -počítače -servery -siete LAN

Predaj, oprava, servis: - počítaca - softvér - hardvér

Služby - webdesign - webhosting - grafické práce - štruktúrované siete Predaj, servis, opravy - počítače - výpočtová technika Dodávka, montáž, inštalácia - satelitná technika - zabezpečovacie systémy

Oprava, servis: -počítače -notebooky -tlačiarne -monitory -televízory

Veľkoobchod so spotrebným materiálom pre kopírovacie stroje, telefaxy a tlačiarne: -distribútor spotrebného materiál pre kancelársku techniku -originálny a neoriginálny spotrebný materiál -tonery, cartridge, ND pre kopírovacie stroje, faxy a tlačiarne všetkých dostupných značiek.

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -správa serverov. -návrh, inštalácia bezdrôtových sietí, štruktúrovaných kabeláží. -inštalácia telefónnych ústrední.