Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Riešenie problémov okolo PC, správa sietí, poradenstvo v HW aj SW: - dlhodobá zmluvná správa dátových sietí - outsourcing IT systémov - dodávky ucelených IT riešení - príprava projektov a poradenstvo v oblasti IT - výstavba dátových a telekomunikačných sietí - dodávky značkové, výpočtové, telekomunikačné a zabezpečovacej ...

Počítačový a kancelársky servis - IT servis, správa sietí - grafické práce, výroba letákov, tlač vizitiek - e-shop počítačov a výpočtovej techniky.

Služby: Predaj, servis: - počítače, výpočtová technika Poradenstvo: na založenie firmy, na zlepšenie organizácie a riadenia, príprava klientov na certifikáciu systému riadenia podľa noriem ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 a ďalších Vývoj softvéru

E-shop - počítače - LED žiarovky. Servis a opravy PC.

Opravy a servis výpočtovej techniky - správa sietí - inštalácia operačného systému - modernizácia počítačov.

Predaj, servis, inštalácia, e-shop -počítače -monitory -tlačiarne -scannery -multimedia -softvér. Prestavby starších počítačov.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -počítače -výpočtová technika

· Dodávky výpočtovej techniky a programového vybavenia · Dodávky kancelárskej techniky a spotrebného materiálu · Modernizácia Vašej existujúcej techniky · Návrhy, montáž a inštalácia počítačových sietí · Tvorba programového vybavenia na zákazku · Tvorba www stránok · Odborné konzultácie · Antivírusová kontrola a odstraňovanie počítačových ...

Opravy, servis, predaj, - výpočtová technika - počítače - notebooky - monitory - UPS - tlačiarne - napájacích zdrojov. - atypické elektroniky Predaj: - počítače - notebooky - tlačiarne - periférie - spotrebný materiál - softvér Opravy a údržba kancelárskych strojov a počítačov.

Predaj: - výpočtová technika - príslušenstvo - použitá výpočtová technika a príslušenstvo - komisný predaj. Servis: - výpočtová technika - tlačiarne - príslušenstvo. Renovácia: - kazety a tonery do tlačiarní.

Predaj, oprava, servis: - počítače - elektronické súčiastky

Maloobchod, oprava, servis: - kancelárska technika - výpočtová technika, počítače

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová technika

Montáž: -elektronické zabezpečovacie systémy -slaboprúdové rozvody Predaj, e-shop, servis, oprava: -výpočtová technika

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika Činnosť: - služby v oblasti informačného systému Munis ( predaj, implementácia, školenie) - tvorba webových stránok

Predaj, inštalácia, servis: -výpočtová technika -príslušenstvo -mobilné telefóny -opravy a údržba internetovej siete.

Predaj: -výpočtová technika -kancelársky nábytok. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -softvér na zákazku. Programovanie. Spravovanie účtovníctva. Mzdová agenda.

Veľkoobchod, inštalácia, modernizácia: - výpočtová technika - kompletné služby v oblasti HW, SW - profylaxia pracovných staníc - upgrade - návrhy, riešenia - internet - telefónne linky.

Zaoberáme sa predajom notebookov a ostatnej výpočtovej techniky vrátane príslušenstva. Zostavovanie PC na mieru. Predaj repasovaných PC a notebookov. Poskytujeme kompletný PC servis a odborné poradenstvo.

Kvalitný a rýchly počítačový servis je iba jednou z našich služieb. Medzi tieto služby patria nielen opravy počítačov a servis notebookov, ale aj záchrana a obnova dát, čistenie, odvírovanie a pod. Nelámte si hlavu s tým, že počítačom vlastne nerozumiete. Neváhajte a využite našej NON-STOP linky, ktorá je tu pre Vás. Pomôžeme Vám problémy vyriešiť.

Správa sietí. Servis a opravy počítačov, PC, notebookov. Tvorba webových stránok, webdesign.