Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Oprava, servis: - herná konzola - počítače, nooteboky - televízory - mobilné telefóny, fotoaparáty - GPS navigácia

Správa nehnuteľností: Komplexný technický servis a ekonomická správa bytových a nebytových priestorov: - administratívne budovy - skladové, logistické a výrobné areály - bytové domy vrátane všetkých potrebných sprievodných činností podľa požiadaviek v rozsahu: - vedenie správnej agendy - vedenie technickej dokumentácie - revízia, ...

Služby: - online katalóg tovaru pre výrobcov a predajcov

Oprava, servis: -kancelárska technika -výpočtová technika: -počítače PC**. Montáž, inštalácia: -malé ústredne a faxy. Maloobchod, predaj: -výpočtová, kancelárska technika.

Vykonávame správu sietí, dodávku a servis IT, štruktúrovaných kabeláží, optických a WiFi sietí. Zaisťujeme opravy PC, tlačiarní, LCD monitorov a ostatných periférií. Predávame hardvér a softvér. Ponúkame počítače, servery, notebooky, pevné disky, základné dosky či procesory.

Predaj, servis: - výpočtová technika - kancelárska technika. Poradenstvo k podnikovým informačným systémom.

Opravy elektroniky - PC, notebooky, mobily a pod. Výmena displejov. Opravy všetkej elektroniky. Správa PC.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych ...

Predaj, servis: - kancelárska technika - kopírovacia technika - renovácia tonerov - servis PC - servis skartovačiek

Maloobchod, predaj, servis, e-shop: -výpočtová a kancelárska technika, spotrebný materiál. -pokladne EET.

Predaj, montáže, inštalácia: - elektronické zabezpečovacie systémy EZS - kamerové systémy CCTV - alarmy a videotelefóny - počítače, notebooky - satelitná technika - pohony garážových brán a brán.

Predaj, e-shop, oprava, servis: - počítače

Výhradné zastúpenie japonskej značky BROTHER pre ČR a SR. Dovoz, import, veľkoobchod, predaj, distribúcia kancelárska a výpočtová technika: -laserové tlačiarne, osobné aj sieťové -farebné laserové tlačiarne -multifunkčné centrá s digitálnou kopírkou -faxy, písacie stroje -tlačiarne samolepiacich štítkov (štítkovače) -prístroje na výrobu ...

Servis a opravy počítačov, odvírenie PC, správa sietí, IT poradenstvo v Olomouci a okolí.

Služby: -pripojenie k internetu -správa siete Oprava, servis: -počítače

Tabak, noviny, časopisy. Distribúcia: -výpočtová technika: -počítače -spotrebný materiál. Služby: -servis výpočtovej techniky.

Franchisingový partner AutoCont CZ a.s. Predaj, komplexné služby (servis, montáže, poradenstvo): -značková výpočtová technika: -počítačové zostavy -priemyselné počítače -príslušenstvo -tlačiarne -notebooky -softvér. -pokladničné systémy, pokladne -kamerové systémy.

Predaj - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Poskytuje - pripojenie k internetu

Servis - výpočtová technika Správa - siete

Dodávka a predaj - PC zostavy - siete Servis - PC zostavy - siete Pripojenie k internetu Správa - siete

Servis PC a notebookov, stavba PC podľa potrieb zákazníka.

SWS a.s. je popredným českým distribútorom informačných technológií. Zameriava sa na obchodovanie B2B a od svojho vzniku v roku 1991 si udržuje pozíciu jedného z najväčších distribútorov softvéru a hardvéru v Českej republike. Podľa združenia CZECH TOP 100 patrí medzi 100 najvýznamnejších firiem Českej republiky a vďaka najvyššiemu hodnoteniu AAA ...

Dodávka, predaj - výpočtová technika, počítačové zostavy - medicínske informačné systémy. Psychoterapia - výklad kariet - bylinkárske kurzy - fyzioterapia.

Služby: - pomoc pri znižovaní prevádzkových nákladov reštaurácií, barov, penziónov

Predaj, montáž, oprava, servis: - kamerové systémy - počítače Počítačové kurzy, školenia.