Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Dodávka - informačné technológie, notebooky, monitory, tlačiarne, kopírky - softvér, hardvér - telekomunikačná technika Služby - správa sietí - webhosting - hlasové a dátové služby

-Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Špecializovaný maloobchod

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti ...

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Fotografické služby -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Fotografické služby

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Automatizované spracovanie dát -Poskytovanie softvér

Činnosť: - záchrana a obnova dát z disku, pamäťových kariet, SSD disku - servis počítačov - tvorba webových stránok - školenia - doménové služby

Zostavenie - osobné počítače - domáce servery Opravy, údržba, servis - počítače

Služby: - tvorba webových stránok - servis tlačiarne - správu serverov - predaj výpočtovej techniky

Poskytovanie softvéru (predaj hotových prog. alebo na zákazku)

Činnosť: - IT služby - správa sietí - predaj, servis HW a SW - tvorba webových stránok - grafika - webhosting Dodávka, montáž, servis: - kamerové systémy - zabezpečovacie a prístupové systémy

Činnosť: - vývoj softvéru - dodávka hardvéru, softvér

Pc-bazar.net Vám ponúka použitú výpočtovú techniku s garanciou. Ponúkame použité počítače, notebooky, pc, tlačiarne, komponenty a mnoho ďalšieho. V našom eshope si môžete tovar zakúpiť online, samozrejmosťou je možnosť vrátenia bez udania dôvodu po dobu 14 dní od doručenia.

Predaj: - počítačové doplnky - kancelárske potreby - korektúrne pásky.

Maloobchod, predaj: - elektrosúčiastky - výpočtová technika - solárna energia - osvetľovacia technika

Predaj, montáž: - kamerové systémy - zabezpečovacie systémy - prístupové systémy Oprava, servis: - počítače

Výpočtová a telekomunikačná technika, a kamerové zabezpečovacie systémov.

Maloobchod, predaj, záručný, pozáručný servis, opravy a čistenie: -kancelárska, výpočtová a spotrebná elektronika -videa, videokamery -hifi veže, autorádia, CD prehrávače, walkmany -kopírky, faxy -kontrolné pokladne, počítačky -elektronické diáre, data-banky -telefóny, mobilné telefóny.

Ponúkame Vám kompletný servis notebookov, netbookov, opravy počítačov a ďalšie servisné služby. Záchrana - obnova poškodených či zmazaných dát. Apple iPhone servis Zlín.

E-shop, internetový obchod - autodoplnky, motopríslušenstvo - domáce elektrospotrebiče - počítače, pc - chovateľské potreby - náradie - záhradnícke potreby.

Dodávka, predaj, servis: - počítače, výpočtová technika Služby: - tvorba počítačových sietí - správa serverov - webhosting.

Komplexné práce s výpočtovou technikou: - servis a opravy počítačov/notebookov ( všetkých typov a značiek) - montáže a úpravy starých aj nových počítačov - záchrana dát zo všetkých médií - tvorba a návrhy web stránok - poradenstvo v oblasti HW, SW - predaj stolných počítačov + príslušenstvo - zákazkové stavanie PC.

Ponúkame komplexné služby v oblasti informačných technológií, ako sú opravy a modernizácia počítačov, reinštalácia operačných systémov, budovanie a správa metalických či bezdrôtových počítačových sietí. Ďalej poskytujeme pripojenie k internetu MBinet v Ústí nad Labem a okolí.

ExaSoft Holding a.s. - predaj výpočtovej techniky a elektrospotrebičov. Predaj notebookov, tabletov, počítačov, LCD monitorov, televízorov, počítačových komponentov, tlačiarní, spotrebného materiálu, fotoaparátov, chladničiek, práčok, spotrebnej a bielej elektrotechniky. Ponúkame produkty najväčších svetových výrobcov elektrospotrebičov: ...

Hry a herné konzoly za internetové ceny - predajňa Zlín: - Playstation - videohry - PC hry. Ponúkame na sklade herné konzoly a hry na PC, Playstation, XBox 360, XBox One.