Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Maloobchod, predaj, servis, oprava, montáž: - elektronika, televízory, videá, audio veže, DVD - satelitná technika, reprosústavy - digitálne fotoaparáty, videokamery - mobilné telefóny - počítače, PC, notebooky - zabezpečovacie zariadenia, kamerové systémy. Sídlo firmy: - Opavská 564, Fulnek.

Spoločnosť IT4MEDICA s.r.o. sa špecializuje na zdravotnícky program SMARTMEDIX, predaj a servis počítačov, tlačiarní a notebookov a na tvorbu webových stránok.

Antonín Pavlica prevádzkuje bazár a zameriava sa na servis počítačov, notebookov a mobilov.

Predaj: -mobilné telefóny PAEGAS (PEGAS), EUROTEL -príslušenstvo k mobilným telefónom. Predaj a montáž: -HANDS FREE SADY (HF SADY). Predaj na splátky. Návrhy, realizácia, predaj, servis: -počítače -monitory -tlačiarne. Predaj a servis mobilných telefónov. Záručný a pozáručný servis všetkých značiek. Predaj príslušenstva ...

Digitalsys s.r.o. sa zameriava na predaj výpočtovej techniky, kamerových a pokladničných systémov a sieťových prvkov.

EDARO SERVIS s.r.o. sa zameriava na servis výpočtovej techniky a predaj počítačových zostáv, notebookov a spotrebného materiálu.

BMDATA s.r.o. sa zameriava na predaj a servis IT, správu serverov a sietí, tvorbu webových stránok a na EET pokladne.

Spoločnosť APIQA s.r.o. sa zameriava na servis a opravy počítačov a notebookov a tvorbu webových prezentácií na mieru.

Kamil Štěpánek sa špecializuje na servis notebookov, tabletov, mobilných zariadení, displejov a mikrofónov.

Grafické práce Predaj a montáž - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Tvorba - www stránky

Maloobchod, predaj, servis, opravy: -kancelárska technika: -písacie stroje -tlačiarne -multifunkčné zariadenie. Predaj, renovácia: -tonery -Atramentové náplne a kazety. Internetový obchod, eshop, predaj: -výpočtová technika: -hardvér, softvér -fotoaparáty, kamery -telefóny, faxy.

Komplexné počítačové služby pre malé a stredné firmy, kompletné IT služby: -vývoj softvérových aplikácií -rozvrhnutie investícií a efektívne budovanie počítačového vybavenia v nadväznosti na rozvoj spoločnosti -zaškolenie personálu -konzultačné služby -inštalácia, konfigurácia, prevádzka a údržba počítačov, správa sietí, serverov a sieťových ...

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníkom odporúčame parkovanie v priľahlých uliciach.

Showroom Lenovo v Zlíne. Autorizovaný predaj, špecializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Záručný a pozáručný servis Lenovo. Sme autorizovaným partnerom spoločnosť NVIDIA pre predaj DGX systémov - superpočítačov. Návrh, dodávka: - kompletné IT infraštruktúra. Zákazníkmi sú štátnej správy, ...

Ing. František Kazda sa zameriava na dodávky a služby v oblastiach informačných technológií, bezpečnostných systémov a elektronických aplikácií pre jednotlivcov i firmy. Prevádzkareň: Husova 19/128, 674 01 Trebišov

Martin Řeha opravuje a servisuje počítače, notebooky. Výpočtovú techniku tiež predáva a poradí s výberom.

Spoločnosť HASA Technology s.r.o. servisuje a predáva výpočtovú techniku. Zameriava sa na mobily, tablety, počítače a notebooky, slúchadlá a reproduktory.

Tomáš Pľuzgier prevádzkuje servis IT a systémov, v rámci svojej činnosti sa postará o opravy a servis výpočtovej techniky, inštaláciu a reinštaláciu operačných systémov a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dát.

Počítače-Olomouc.cz sa zameriava na stavbu nových počítačov, opravy, servis, čistenie, preinštalovanie systému, inštaláciu aplikácií a mnoho ďalšieho. V prípade potreby opravy počítača alebo notebooku je výhodou telefonická konzultácia a doprava v rámci Olomouca zadarmo.

Oblasťami služieb spoločnosti DAION s.r.o. sú počítače, notebooky, zabezpečovacie systémy, ERP systémy a internet a siete. Svoje služby spoločnosť poskytuje verejnosti a školám, ktorým predáva aj IT zariadenia, káble a kancelárske potreby.