Chytré, tlačidlové, odolné, skladacie a seniorské mobilné telefóny patria k životu každého. Neváhajte si zaobstarať nový mobilný telefón alebo existujúci vylepšite príslušenstvom, ako môže byť tvrdené sklo, fólie na displej, obal, puzdro alebo slúchadlá.

Predaj, e-shop - nové a použité mobilné telefóny - elektronické cigarety - kryty na mobil - náhradné diely na mobilné telefóny

Dodávka technológií Apple pre firmy: - predaj - servis - inštalácia a nastavenie - školenie - financovania - operatívny lízing - poistenie proti poškodeniu či strate Máme dobrú skladovú dostupnosť.

Internetový obchod s mobilným príslušenstvom.

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

TELEFÓNY.SK s.r.o. sa špecializuje na predaj a servis mobilných zariadení vrátane príslušenstva.

Jiří Roubalík sa zameriava na servis mobilných telefónov, chytrých hodiniek, robotických vysávačov a elektrických kolobežiek, ďalej na inštaláciu SW, čistenie reproduktorov a ochranné sklá.

Antonín Pavlica prevádzkuje bazár a zameriava sa na servis počítačov, notebookov a mobilov.

Spoločnosť Eden mobil s.r.o. sa zameriava na servis, opravy, predaj, výkup a odblokovanie mobilných zariadení.

TPunix s.r.o. prevádzkuje e-shop ipato.cz, ktorý má bohatý sortiment mobilov, tabletov, šikovných hodiniek, tvrdených skiel a ďalšieho príslušenstva.

King Stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod AppleKing.cz, ktorý sa zameriava na predaj a servis mobilných zariadení značky Apple vrátane príslušenstva.

RONITAN s.r.o. sa zameriava na predaj a servis mobilných zariadení, krytov, ochranných skiel a ďalšieho príslušenstva.

Kamil Štěpánek sa špecializuje na servis notebookov, tabletov, mobilných zariadení, displejov a mikrofónov.

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníkom odporúčame parkovanie v priľahlých uliciach.

Tomáš Baják sa zaoberá: - webdesign - predajom elektroniky - servisom počítačov, mobilných telefónov a ďalších zariadení - routery a pod. - fotografovaním prírody, svadieb, akcií, firemných teambuildingov

Internetový obchod luxusných doplnkov pre Apple výrobky iPhone, iPad, MacBook. - prívesky na mobily - luxusné obaly - kryty a puzdrá - slúchadlá iPhone Swarovski - nálepky - nabíjačky

Veľkoobchod, dodávky, inžiniering, sprostredkovanie projektov a montáže. Distribútor s pridanou hodnotou v oblasti dátových a telekomunikačných sietí. V sortimente nájdete všetko potrebné pre vaše siete - od zásuviek a káblov cez aktívne prvky po systémy pre manažment siete. Ponuka pokrýva potreby všetkých typov zákazníkov – od domácich užívateľov ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -výpočtová technika, počítače -kancelárska technika a kancelárske potreby -mobilné telefóny -audio-video technika -dátové a vizuálne nosiče. Služby: -záručný a pozáručný servis -návrh, tvorba www* stránok -správa a údržba databáz -realizácia počítačových sietí -poradenská činnosť.

predaj: -mobilné telefóny a príslušenstvo -tablety a MID Navigácia -Digitálne foto -studiová fototechnika -Športové optika -paměťové karty -USB disky -stolní telefóny -PC doplnky ai.

predaj: - mobilné telefóny, tablety - navigácia, kamery - batérie, náhradné diely pre mobily - bluetooth a originálne príslušenstvo - púzdra - pamäťové karty - a iné

BeVIVID Store s.r.o. prevádzkuje e-shop lemory s dizajnovými krytmi na iPhone, peňaženkami a remienkami na hodinky.

FixMyPhone s.r.o. sa špecializuje na servis a predaj mobilných zariadení rôznych značiek a typov.