Ovplyvňovať teplotu vzduchu dokáže klimatizácia, vzduchotechnika, ventilácia, tepelné čerpadlá, ale aj chladničky či rôzne solárne systémy. Montáž a predaj zaistia osvedčení odborníci, ktorí dodajú zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj do domácností.

Dovoz, distribúcia chladiacej a klimatizačnej techniky MAXA - chladiaca technika - klimatizácia - čerpadlá.

E-shop: - infrasauny - mobilné vírivky - mobilná klimatizácia - skákacie atrakcie - trampolíny

Dodávka - tepelné čerpadlá Montáž - priemyselné chladenie Dodávka - priemyselné chladenie Dodávka a montáž - klimatizácia Inštalácia - vzduchotechnika

Servis chladiacich zariadení, klimatizácia.

Činnosť firmy spočíva vo vykonávaní kompletných dodávok klimatizácie, vzduchotechniky, čističiek vzduchu a tepelných čerpadiel vrátane montážnych prác, údržby a servisu.

Predaj, servis, oprava, montáž: -klimatizácia

Odsávanie a filtrácia olejových a emulzných aerosólov, hmlovín a prachu. Ponúkame odlučovače olejovej hmly a aerosólu, filtračné veže, elektrostatické filtre, jednotky na odsávanie suchého prachu a dymu, sacie ramená a magnetické separátory.

Návrhy, projekcie, realizácie, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnické zariadenia: - vetracie jednotky - rekuperačné jednotky do RD aj do veľkých objektov - vetranie reštauračných kuchýň vrátane nerezových digestorov - teplovzdušné vykurovanie rodinných domov a bytov - odvetranie WC, kúpeľní a kuchýň v RD av bytových ...

Činnosť: - dodávky vzduchotechnických zariadení - meranie a regulácia - chladenie a klimatizačných jednotiek - vzduchové dverné clony - záručný a pozáručný servis klimatizácie a vzduchotechniky - rekonštrukcia vzduchotechnických zariadení - rekuperácia - kompletné stavebné práce.

Vykonávame inštalácie a opravy klimatizácií, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel a rekuperácií. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Dodávka, montáž, oprava, servis: - systémy vetrania s rekuperáciou tepla a vlhkosti - rekuperačné jednotky

Tvorba návrhov, dodávka a servis klimatizácií pre byty, kancelárie a budovy.

Predaj, inštalácia a servis klimatizácie pre byty, kancelárie, laboratóriá, telefónne ústredne, miestnosti serverov a zdravotníctva.

VTS Group je popredným výrobcom na trhu klimatizačných a vzduchotechnických jednotiek. Starostlivo sledujeme trh a rýchlo reagujeme na jeho zmeny. To nám umožňuje poskytovať našim klientom tie najlepšie riešenia šité na ich mieru. Klimatické pásma a oblasti pre nás nie sú dôležité. Naše vzduchotechnické jednotky zaručujú vzduchový komfort ...

Firma SCHAKO bola založená v roku 1928, v nemeckom mestečku Kolbingen. Firma SCHAKO je jednou z popredných firiem na výrobu komponentov pre vzduchotechniku v Európe. Zákazník si môže vyberať z bohatej škály výrobkov, ktoré sú štandardne používané pri distribúcii vzduchu. Firma disponuje vlastným vývojovým laboratóriom kde je možné simulovať ...

Chladenie, klimatizácia, tepelné čerpadlá - montáž, servis, opravy a údržby.

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Spoločnosť sa zaoberá technickým zariadením budov a technológiami na úpravu klímy.

Dodávka, montáž, servis a veľkoobchod: - klimatizácia Toshiba, Daikin - tepelné čerpadlá - čističky vzduchu - chladiace zariadenie - odvlhčovanie a vysúšanie - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: -vetranie -vykurovanie -klimatizácia Zastúpené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* ŽREBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Sme inštalačná, projektová a softvérová firma v oblasti technických zariadení budov, ktorá nevyrába, ale projektuje, dodáva, montuje, uvádza do prevádzky, meria a servisuje: - vzduchotechnické zariadenia - klimatizačné zariadenie - vykurovanie.

InService je modernou spoločnosťou zabezpečujúcou havarijný servis, opravy a údržbu technického vybavenia budov, plošne po celom území Českej a Slovenskej republiky a ďalej lokálne v Budapešti. Spoločnosť Inservice zaisťuje 24 dodín denne 365 dní v roku havarijnú službu, servisné práce, opravy, pravidelné preventívne prehliadky a revízie, v ...

Výroba, predaj, požičovňa: - mobilné teplovzdušné ohrievače: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotly - klimatizácia s ionizáciou - mobilné odvlhčovače vzduchu. Montáže, predaj: - kartové vstupné systémy - dverné zatvárače - generálne kľúče.