Ovplyvňovať teplotu vzduchu dokáže klimatizácia, vzduchotechnika, ventilácia, tepelné čerpadlá, ale aj chladničky či rôzne solárne systémy. Montáž a predaj zaistia osvedčení odborníci, ktorí dodajú zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj do domácností.

Predaj, montáž, servis vzduchotechniky a klimatizácie. Kamenná predajňa České Budějovice a Plzeň. Internetový obchod

Projekcia, dodávka, montáž, poradenstvo: -vzduchotechnické zariadenia -dodávky vzduchotechnických komponentov Služby: -zaregulovanie, meranie výkonu VZT zariadenia -servis, revízia.

Predaj - centrálne vysávače - zvlhčovače vzduchu - drviče odpadkov - mobilná klimatizácia.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizácia - rekuperácia - tepelné čerpadlá - priemyselné a centrálne vysávače

Odsávanie a filtrácia olejových a emulzných aerosólov, hmlovín a prachu. Ponúkame odlučovače olejovej hmly a aerosólu, filtračné veže, elektrostatické filtre, jednotky na odsávanie suchého prachu a dymu, sacie ramená a magnetické separátory.

Návrhy, projekcie, realizácie, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnické zariadenia: - vetracie jednotky - rekuperačné jednotky do RD aj do veľkých objektov - vetranie reštauračných kuchýň vrátane nerezových digestorov - teplovzdušné vykurovanie rodinných domov a bytov - odvetranie WC, kúpeľní a kuchýň v RD av bytových ...

Veľkoobchod, e-shop: - roletové a okenné príslušenstvo - listové vhody a schránky - vetracia technika

Správa technického zariadenia budov, - revízia zariadenia - servis a technické prehliadky - spracovanie a vedenie dokumentácie technických zariadení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zariadení - vzduchotechnika - klimatizácia. Ostraha objektov - ochrana a monitoring osôb a majteku. Upratovacie služby - upratovanie kancelárií a ...

Dodávky, montáže a uvedenie do prevádzky klimatizačných zariadení popredných svetových výrobcov: DAIKIN, HITACHI a ďalších. Riešenia klimatizácie sú k dispozícii v rôznom prevedení: - klimatizácia Split: jedna vnútorná jednotka na jednu vonkajšiu jednotku. - klimatizácia Multisplit: dve až štyri vnútorné jednotky na jednu vonkajšiu ...

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovacie systémy. -kamerové systémy. -domáce videotelefóny. Práca: -elektromontážne. -elektrorevízia. Montáž: -klimatizácia.

Výroba: -výmenníky tepla -výparníky a kúrenie pre klimatizáciu osobných automobilov.

Činnosť: - dodávky vzduchotechnických zariadení - meranie a regulácia - chladenie a klimatizačných jednotiek - vzduchové dverné clony - záručný a pozáručný servis klimatizácie a vzduchotechniky - rekonštrukcia vzduchotechnických zariadení - rekuperácia - kompletné stavebné práce.

Maloobchod, predaj, opravy, servis: -všetky chladiace a mraziace zariadenia -autoklimatizácia -klimatizácia -tepelné čerpadlá.

Vykonávame inštalácie a opravy klimatizácií, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel a rekuperácií. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji.

Predaj - elektroinštalačný materiál Montáž, opravy a revízie - elektrické zariadenia - bleskozvody Regulácia - vykurovacie systémy - vzduchotechnika

Ponúkame predaj, montáže aj servis klimatizácií, vzduchotechniky, chladenia či tepelných čerpadiel.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Dodávka, montáž, oprava, servis: - systémy vetrania s rekuperáciou tepla a vlhkosti - rekuperačné jednotky

Návrh, dodávka, montáž a servis - klimatizácia - priemyselné chladenie - tepelné čerpadlá.

Klimatizácia, vzduchotechnika, vzduchové clony, chladenie, vykurovanie, elektroinštalácia, HVAC, protihlukové steny, kryty, žalúzie, technické zariadenie budov. Meranie a regulácia.

Predaj a montáž - klimatizácia - tepelné čerpadlá - riadené vetranie.

Výroba: - žalúziové sitá - prvky pre vzduchotechniku. Práca, služby: -rezanie plazmou, kyslíkom na CNC stroji -ohraňovanie -ohýbanie -strihanie.

Predaj, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - priemyselné chladenie - chladiace boxy z PUR panelov Oprava, servis: - chladničky, mrazničky

Návrh, predaj, montáž, oprava, servis: -klimatizácia -vzduchotechnika -tepelné čerpadlá

Špecializujeme sa najmä na servis klimatizácie a servis vzduchotechniky. Inštalujeme aj solárne systémy. Naše komplexné služby v oblastiach klimatizácie, vzduchotechnika a solárne systémy poskytujeme v celej Českej republike.