Ovplyvňovať teplotu vzduchu dokáže klimatizácia, vzduchotechnika, ventilácia, tepelné čerpadlá, ale aj chladničky či rôzne solárne systémy. Montáž a predaj zaistia osvedčení odborníci, ktorí dodajú zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj do domácností.

Predaj, montáž, revízia - vzduchotechnika - vzduchotechnické komponenty, ventilátory, vzduchovody, klapky. Klampiarstvo - predaj odkvapových súčastí. - zákazková výroba klampiarskych prvkov.

Dodávka - tepelné čerpadlá Montáž - priemyselné chladenie Dodávka - priemyselné chladenie Dodávka a montáž - klimatizácia Inštalácia - vzduchotechnika

Servis chladiacich zariadení, klimatizácia.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizácia - tepelné čerpadlá

Montáž, oprava, servis: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá

Činnosť firmy spočíva vo vykonávaní kompletných dodávok klimatizácie, vzduchotechniky, čističiek vzduchu a tepelných čerpadiel vrátane montážnych prác, údržby a servisu.

Servis - chladiace zariadenie, dodávka chladiaceho zariadenia. Predaj klimatizačné zariadenie, servis klimatizačné zariadenie.

Projekcia, predaj, servis a montáž značkovej klimatizácie FUJITSU, LG, Sinclair a ďalšie. Montáže do bytu, rodinného domu, kancelárie, firmy, výrobné haly, reštaurácie. Ďalšie odbory: - kamerové systémy - zabezpečovacie a dochádzkové systémy - videotelefóny. Na trhu pôsobíme od roku 1993.

Predaj, servis, e-shop - autotechnika - elektrické náradie - strojné vybavenie - manipulačná technika - kovoobrábacie stroje - vzduchotechnika.

Vývoj, výroba, predaj odsávacích a filtračných zariadení na ochranu pracovného prostredia v kovospracovateľskom priemysle. Odsávanie výfukových plynov.

Výroba, montáž, predaj, oprava: -teplovzdušné vykurovacie systémy pre priemysel aj domácnosti -klimatizácia -klimatizačné a chladiace systémy pre priemysel aj domácnosti -miešačky vzduchu pre úsporu tepla -teplovodné vykurovacie jednotky.

Najväčší svetový výrobca prvkov pre riadenie pohybu - Motion Control. Veľkoobchod, predaj: - hydraulika - čerpadlá - valce - akumulátory - ventily - pneumatika - šróbenie - hadica až do 250MPa - tesnenie - prvky chladiacich obvodov - rýchlospojky - servopohony - solenoidové ventily - filtre pre kvapaliny a plyny - ...

Internetový obchod, e-shop: - stropné ventilátory - stropné ventilátory so svetlom - zvodiče prepätia.

Vedúci svetový výrobca a dodávateľ systémov riadenia a zabezpečenia budov (digitálne riadiace systémy merania a regulácie, automatizované riadenie, elektronické zabezpečovacie systémy EZS, protipožiarne zabezpečenie EPS, kamerové systémy CCTV). Komplexná obchodná a technická správa budov Facility Management. Kompletný rozsah služieb pre ...

Výroba a dodávka: -systémy riadenia a zabezpečenia budov -klimatizačné a vetracie systémy -chladiace systémy. Služby: -obchodná a technická správa budov -Facility Management.

Predaj, regulácia a riadenie pre: - vetracie a klimatizačné systémy - systémy pre miestne a diaľkové kúrenie - optimalizáciu energetických systémov - systémy na komplexné riadenie prevádzky budov.

Dodávka, montáž: -vzduchotechnika -klimatizácia.

Maloobchod, predaj, dodávka, montáž, oprava, servis: -klimatizácia -vzduchotechnika -hromozvody

Projekcia, realizácia, servis: - vzduchotechnika, klimatizácia - tepelné čerpadlá - vykurovanie - meranie a regulácia.

Predaj, montáž, oprava, servis: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - solárne kolektory

Predaj, montáž, oprava, servis: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - vzduchotechnika

Montáž - solárne systémy - tepelné čerpadlá - klimatizácia Dodávka a montáž - ústredné vykurovanie - kotly Obrábanie

Výrobca odsávacej techniky a odprašovačov pre širokú škálu priemyselnej výroby. Prášková lakovňa 1800x1500x1050

Predaj, servis, oprava, montáž: -klimatizácia

Kompletná dodávka klimatizácií MIDEA, tepelných čerpadiel Panasonic. Výhradný distribútor vzduchotechnických rekuperačných jednotiek KOMFOVENT pre Českú a Slovenskú republiku. Zdroje chladu RIGEL IMPIANTI. Predaj ventilátorov BLAUBERG a VZT komponentov.