Elektronická zabezpečovacia signalizácia EZS, uzavreté kamerové okruhy, elektronická požiarna signalizácia, systémy na ochranu a kontrolu vstupu do objektu - to sú zariadenia, ktoré pomôžu ochrániť váš majetok pred nežiaducim vstupom a iným nebezpečenstvom

Výroba a dodávka: -systémy riadenia a zabezpečenia budov -klimatizačné a vetracie systémy -chladiace systémy. Služby: -obchodná a technická správa budov -Facility Management.

Návrhy, realizácia: -štruktúrované kabeláže -webové prezentácie a e-shopy -komunikačné zariadenia pre motorkárov. Predaj, servis: -výpočtová technika. Inštalácia, servis, správa: -počítačové siete.

ŠPECIALISTA NA SYSTÉMY S ČIPOVÝMI KARTAMI Zameranie: - platobné systémy pre odber PHM v sieti čerpacích staníc, - platobné systémy typu elektronická peňaženka. Služby: - dodávky čipových kariet, čítačiek čipových kariet a terminálov - elektronická a grafická personalizácia kariet - správa databáz pre aplikácie čipových kariet.

Zaoberáme sa: Inštalácia, dodávka, montáž a servis inteligentných elektroinštalácií, poplachových zabezpečovacích systémov, kamerových systémov, elektrických požiarnych signalizácií a prístupových systémov. Ďalej vykonávame revízie silnoprúdových a slaboprúdových elektroinštalácií.

ELEKTROVALEK.SK. Predaj, realizácia, montáž: - inteligentné domy. - automatické brány posuvné - jednokrídlové brány - dvojkrídlové brány - závory - zabezpečovacie systémy - kamerové systémy

Dodávka: -elektronické zabezpečovacie systémy. -elektronické požiarne systémy -kamerové monitorovacie systémy -prístupové systémy.

Predaj, dodávka: -elektronické zabezpečovacie systémy -CCTV-sledovacie okruhy -kontrola prístupu osôb -systémy kontroly dochádzky -vláknová optika -bezúdržbové akumulátory.

Zákazkový vývoj a výroba HW a SW v oblastiach automatizácie, merania, riadenia, regulácie a spracovania dát. Vývoj a výroba elektronických systémov pre inteligentné domy a ovládanie hlasom.

Dodávka, montáž, inštalácia: -silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -prístupové systémy: -kontrola prístupu, dochádzky, stravovanie -zabezpečenie proti vlámaniu - EZS -požiarna signalizácia - EPS -video technika: -kamerové a monitorovacie systémy, domáce videotelefóny -ozvučovacie systémy.

Služby: -fotovoltaické elektrárne -vykonávanie návrhov a realizácia systémov -elektromontáže, silnoprúdové inštalácie -hromozvody -revízia elektrických zariadení.