Elektronická zabezpečovacia signalizácia EZS, uzavreté kamerové okruhy, elektronická požiarna signalizácia, systémy na ochranu a kontrolu vstupu do objektu - to sú zariadenia, ktoré pomôžu ochrániť váš majetok pred nežiaducim vstupom a iným nebezpečenstvom

Dodávka, servis a montáž - zabezpečovacie a kamerové systémy Dodávka a montáž - telekomunikácie - telekomunikačná technika Servis - telekomunikácie - telekomunikačná technika

Montáže, servis, predaj: - satelitné techniky CS Link, Skylink, DIGI TV - správa IT a sietí - PC - zabezpečovacie systémy - kamerové systémy. Odvoz aj dovoz priamo k zákazníkovi.

Dodávka, montáž, revízia, servis, oprava: - elektro - elektromontáže, elektromontážne práce - elektrorevízia - elektronické zabezpečovacie systémy (EZS), alarmy - anténne systémy, antény - meranie a regulácia, MaR. Remeslo: - elektrikár. Elektroinštalačné práce.

Činnosť: -domovské a priemyselné elektroinštalácie. -inštalácia bleskozvodov (pasívnych, aktívnych) -meranie a regulácia (vykurovanie, bazény, sauny) -zabezpečovacie systémy pre rodinné domy, priemyselné objekty, automobily -protipožiarne systémy domov a priemyselných objektov -slaboprúdové rozvody pre telefón, domáce a podnikové ...

Predaj a montáž - kamerové systémy - zabezpečovacej ochrany - domové telefóny - požiarnej ochrany - antény - anténna a satelitná technika Elektroinštalácia a elektrorozvádzače pre domácnosti a podniky. Rozvody a sprevádzkovanie - domáce siete (ethernet).

Predaj, montáž a servis - zabezpečovacie systémy NICE - garážové, priemyselné a sekcionálne brány - brány - predokenné rolety a žalúzie - ploty - markízy

Konzultácie, návrhy, inštalácia a servis - kamerové a zabezpečovacie systémy, požiarna signalizácia. Inštalácia, servis domáce telefóny. Konzultácie, návrhy, inštalácie a servis- neónové a svetelné reklamy.

Dodávka: - káblové vykurovacie systémy - teplá dlažba - vykurovacie rohože - ochrana odkvapov proti zamŕzaniu - ochrana potrubia proti zamŕzaniu - špeciálne termostaty - akumulačné vykurovacie panely Hetta a Akutermo Vykonáva: - ochrana vonkajších priestorov proti ľadu a snehu Predaj a montáž: - zabezpečovacie zariadenie ...

Projekcia, montáž, servis, revízie a dodávky: - elektrické zabezpečovacie systémy - elektrické požiarne systémy - plotové systémy - systémy priemyselnej televízie - vstupné a dochádzkové systémy - štruktúrovaná kabeláž - mechanické zábranné systémy.

Zabezpečenie budov, domov a bytov - elektronické s GSM prenosom poplachu, mechanické (bezp. protipožiarne dvere, zámky, kovanie), protipožiarna autonómna detekcia.

Služby: -fotovoltaické elektrárne -vykonávanie návrhov a realizácia systémov -elektromontáže, silnoprúdové inštalácie -hromozvody -revízia elektrických zariadení.

Bezdrôtové a zabezpečovacie systémy.

Inštalujeme drôtové aj bezdrôtové zabezpečovacie systémy.

Predaj, montáž - zabezpečovacie zariadenie. Opravy - elektronické obvody.

Predaj, maloobchod, eshop: -elektronických zabezpečovacích systémov -systémov kontroly vstupu a dochádzky -elektrickej protipožiarnej signalizácie a kamerových systémov.