Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

Výroba: -priemyselná, lekárske a spotrebné elektroniky. Oprava, servis: -priemyselná a spotrebná elektronika: -záručný a pozáručný servis elektrických kosačiek ERGO -pozáručný servis: -audio, video ai. -domáce elektro spotrebiče . Predaj: -náhradných dielov el. kosačiek ERGO -montážnych dielov DVBT. Výroba: -NF ...

predaj: - elektronické súčiastky. - elektromotory - elektronické stavebnice - meracia technika - anténnej technika - batérie, akumulátory.

Činnosť, výroba: - mechanických prvkov pre elektronické firmy - mechanické konštrukcie pre najrôznejšie odvetvia priemyslu - automatizačnú techniku, energetiku, dopravné prostriedky ale aj pre elektroakustiku a meraciu techniku - kompaktný puzdrá pre elektronické prístroje - prístrojové panely - stupnica pre prístroje .... a ďalšie.

Výroba: -elektronika: -Automobilový -letecká -Priemyselné -pre osvetľovacie techniku. vývoj: -elektronika podľa zadania klienta - na zákazku.

rozvádzača: - výroba - projektovanie - programovanie - servis

Výroba, výrobca: - pružné medené, hliníkové zbernice.

Spoločnosť Global Business a.s. sa zaoberá výhradne návrhmi, výrobou a projektovaním elektrických rozvádzačov a prípojnicových systémov s nominálnym napätím do 1000V AC / 1500V DC a menovitom prúdu do 7000A. Disponujeme všetkými potrebnými certifikátmi a skúškami na výrobu elektrických rozvádzačov NN a ostatné ponúkané činnosti. Výroba, ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - priemyselné i domové spínače a zásuvky - modulové prístroje, prúdové chrániče - motorové spúšťače - zemniaci materiál - svietidlá - svetelné zdroje - batérie.

Bezpečnostné agentúra: -ostraha objektov a osôb -ochrana prevoze hotovosti -informačné a detektívne služby -zabezpečovací elektrické systémy -zajištění bezpečnosti i v zahraničí.

Výroba: -komponenty BOSCH, SIEMENS pre elektrotechnický, automobilový priemysel pre všetky európske značky. prevádzkareň: -Kollárova 1670, 698 01 Veselí nad Moravou tel .: 518323777.

Predaj, eshop, veľkoobchod, návrhy riešení, ralizace: - kamerové systémy - rádiokomunikácie - čiarové kódy - SW aplikácie - výškové práce - zabezpečovacie systémy - systémy sledovania vozidiel - služby pre mestá a obce - hotelové wifi, televízie a riešenia pre nemocnice.

Výroba, predaj: -Elektronické súčiastky a prístroje: -relé a stmievače -Inels - inteligentná elektroinštalácia -Meracie, kontrolné prístroje -napájecí zdroje -jističe -proudové chrániče -modulové stýkače -termostaty -ovládací a signalizačné moduly -Bezdrôtové elektroinštalácie RF control.

V spoločnosti SMARIS Uherské Hradiště sa zaoberáme vývojom a dodávkou komponentov pre meranie a reguláciu pre priemyselné aplikácie. Výroba - programovateľné prevodníky, prevodníky s ethernetovým výstupom, galvanický oddeľovač, snímače teploty Pt100, Pt1000, vlhkosti, tlaku, teplotné, vlhkostné a tlakové senzory, digitálne zobrazovače. Vyvíjame ...

Veľkoobchod: - elektroinštalačný materiál

Eshop, predaj. - TRENDCHARGE – všetko pre nabíjanie Vášho elektromobilu. Výstavba a inštalácia nabíjacích staníc.

Výroba: - presné hliníkové odliatky - obrábané diely - dosky plošných spojov - káblové zväzky.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zariadenie: -tranzistorové napájacie zdroje -špeciálnych elektrických zdrojov -nabíjacie a špeciálne jednosmerné zdroje -zváracie tranzistorové invertory. Vývoja, výroba: -jednosmerné spínané zdroje.

Výroba a predaj: - synchrónnych generátorov, ochranných relé, elektrickej ochrany pre energetiku a riadiace automaty.

Výroba, dovoz, predaj elektroniky. Eshop: - odpudzovače škodcov Deramax, odstraňovače vodného kameňa Kalk - meniče napätia, GSM alarmy, fotovoltaika, ultrazvukové čističky, zabezpečovacie kamerové systémy, videotelefóny a ďalšie.

Výroba, predaj tlakomernej techniky: -tlakomery, snímače tlaku pre priemyselné použitie: -snímače výšky hladiny LMP/LMK -poľné prístroje, diferenčné snímače -ostatné prístroje: -panelové meradlo pre zobrazenie a stráženie lineárnych meraných veličín -tlmič tlakových rázov pre tenzometrické snímače -napájací zdroj k ...

Predaj, montáž, inštalácia, servis, oprava, ciachovanie, overovanie: - elektronické a digitálne tachografy - nové montáže tachografov na dodávky a vozidlá nad 3, 5 t KIENZLE, VEDER-ROTT, ATAL - overovanie, ciachovanie tachografov aj u zákazníkov ( SK K-106 ) -elektronické a mechanické prietokomery na nákladné vozidlá, stroje, ...

Vývoj, výroba - elektronické zariadenia na zákazku - zariadenia s nízkou spotrebou - elektronika pracujúca v nepriaznivom prostredí, lietadlové aplikácie Výroba - meracie prístroje

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Veľkoobchod a maloobchod Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení