Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

Výroba: - elektromechanické termostaty pre chladiace zariadenia.

Výroba, predaj, maloobchod: -prijímače pre diaľkové riadenie modelov.

Kuchyňa: -kuchyňa za najnižšie možné ceny -kuchynská linka 180 cm za 239 € -možnosť ľubovoľnej zostavy zo 65 modulov -pracovné dosky 590,- b.m. -15 000 skriniek stále skladom k dodaniu do týždňa -predaj na splátky od 10% v hotovosti. Ardo: -kompletný sortiment spotrebičov. !!!! pobočka !!!!!

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných a zabezpečovacích zariadení

Elektromontáže. Výroba elektromotorov, generátorov a transformátorov. Výroba elektrických rozvodných, riadiacich a spínacích zariadení.

Výroba elektrických strojov a prístrojov: - relé, spínacie prvky - hasiace a chladiace zariadenia - povrchová úprava kovov, kov, kovy: - galvanické medenie (galvanizácia), niklovanie, zinkovanie, eloxovanie hliníka (Al), černenie (brinierovanie, alkalické černenie) ocele. Certifikácia ISO. Povrchové úpravy na novej linke.

Vývoj, výroba, servis: - eletrotechnických a rádiových zariadení - vaňových systémov.

Predaj - stroje a materiál na výrobu plošných spojov a čipov.

Predaj, nákup: -elektronické súčiastky -elektronické zariadenie -softvér -výpočtová technika (počítače).

Vývoj elektroniky a elektronických systémov Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojov Vývoj firmvéru a IP funkcií pre FPGA a DSP Spracovanie obrazu z kamerových systémov.

Lakovníctvo a natieračstvo Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Zámočníctvo, nástrojárstvo -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a ...

Projekcia, dodávka a výroba: - rozvádzače - riadenie strojov - elektronické riadiace systémy - programy.

Sme distribútor a globálny dodávateľ najmä: - konektorové techniky - elektro - mechanických a elektronických dielov - komponentov pre automatizáciu as tým spojených služieb. Sídlo firmy: Na poříčí 1067/25 Praha 1 110 00

Víziou našej firmy je dodávať komplexné servisné služby, ktoré začínajú riešením problému pri poruchách strojov či technológií a ich odstraňovaním. - kompletná podpora priemyselnej automatizácie v najrozmanitejších odvetviach nášho priemyslu - oprava - údržba - školenia - komplexné prerobenie.

Tradičný dodávateľ senzorovej techniky. Ponúkame: - dánske svetelné závory a difúzne snímače TELCO - švajčiarske induktívne a optické snímače CONTRINEX - nemecký systém merania a kontroly plechov ROLAND - francúzske bezkontaktné bezpečnostné spínače BTI.

Spoločnosť pôsobí na trhu ako výrobca a autor bezdrôtových jednotiek a iných produktov pre bezdrôtové siete a tieto výrobky distribuuje pod značku StraightCore.

Predaj a servis: - čítače s predvoľbou - snímače polohy - indikácia polohy - riadenie polohy - čítače impulzov/prevádzkových hodín - impulzné regulátory - príslušenstvo pre AKU - vozíky - indikácia neelektrických veličín - trojstavové regulátory - synchronizácia pohonov - elektronické brzdy - mäkké rozbehy.

Výroba - elektronických - elektrických - mechatronických výrobkov pre automobilový priemysel.

Systémy jednotného času: -analógové, digitálne, DCF*, -reklamné hodiny a panely, -športová časomiera, -kostolné, vežové a fasádne hodiny, -školské zvonenie, -školský rozhlas, -dochádzkové-evidenčné systémy, -kostolné zvonenie, bitie a odbíjanie, -elektrické pohony zvonov.

ESI-D je 100% česká spoločnosť, s certifikátom kvality ISO9001, pôsobiaci v oblasti silnoprúdovej elektroniky a elektrotechniky so zameraním na riadené elektrické pohony, frekvenčné meniče a priemyselnú automatizáciu. Nosným programom firmy sú: - komplexné dodávky elektro pre pracovné stroje a technologické celky v novej investičnej výstavbe ...

Zabezpečujeme modernizácie, rekonštrukcie, optimalizácie a dodávky „na kľúč“ kotlov, kotolní a strojovní.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s ...

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Projektová činnosť vo výstavbe Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Revízie, prehliadky a skúšky určených ...