Medzi komponenty potrebné na inštalácii a zavedenie elektrickej siete radíme zásuvky, vypínače, poistky, chrániče, ističe, výbojky, svorky a ďalšie komponenty. Všetko musí byť vysoko kvalitné a dodané od spoľahlivých výrobcov.

Služby: -dodávateľ komplexných elektromechanických komponentov Komponenty snímačov otáčok, polohy a zrýchlenia-aktívne snímače, pasívne snímače, Sensor Clusters Aplikácia snímania otáčok v riadiacich systémoch: -systémy jazdnej stability, motor manažment, riadenie prevodoviek. -vyhrievacie komponenty s PTC termistormi -automobilové držiaky ...

Elektronické a softvérové komponenty pre riadiace systémy - spínanie a regulácia osvetlenia - regulácia vykurovacích, ventilačných a klimatizačných systémov - ovládanie brán, okien, dverí a žalúzií - integrácia prístupových a zabezpečovacích systémov - ovládanie audio-video techniky a médií.

Priemyselná elektronika: - oprava: prakticky akýchkoľvek elektronických obvodov a prístrojov - vývoj: elektronických obvodov, zariadení a systémov automatizáciu. Bezpečnostné systémy: - oprava všetkých zariadení pre elektronické bezpečnostné systémy (sledovacie videokamery, monitory, videorekordéry s dlhou dobou nahrávania).

Mikrospínače Elektromagnetické ventily

Zákaznícky vývoj a výroba: Meracia technika: -sieťová ochrana pred nežiaducimi vplyvmi zdrojov energie pripojených k sieti -programovaný a fázový generátor -datalogger na snímanie a ich ukladanie na pamäťové médium -vreckový digitálny osciloskop, generátor, multimeter -vreckový digitálny wobbler -merací prístroj UNIMA KS 3 -UNIMA-KS3S ...

Výroba: - presné hliníkové odliatky - obrábané diely - dosky plošných spojov - káblové zväzky.

Dodávka: - výukové systémy pre oblasť elektroniky a elektrotechniky - vybavenie pre elektrotechnické laboratóriá - meracie, testovacie zariadenia na skúšanie elektrických komponentov.

Služby - poskytovateľ technológií v oblasti hlasovej analýzy - prevencia a detekcia podvodov - nástroje na riadenie ľudských zdrojov - profesionálne vyšetrovacie nástroje.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zariadenie: -tranzistorové napájacie zdroje -špeciálnych elektrických zdrojov -nabíjacie a špeciálne jednosmerné zdroje -zváracie tranzistorové invertory. Vývoja, výroba: -jednosmerné spínané zdroje.

Vývoj, dodávka: - technológie pre optické médiá pre zábavný a vzdelávací priemysel.

Výroba a predaj: - synchrónnych generátorov, ochranných relé, elektrickej ochrany pre energetiku a riadiace automaty.

Činnosť: - prototypová výroba plošných spojov.

Vývoj, výroba a predaj pohybových a prítomných čidiel, systémov riadenia osvetlenia, BUS aplikácií (DALI, KNX). Inteligentné systémy riadenia a automatizácie budov.

Vývoj, konštrukcia a výroba - jednoúčelové stroje - montážne prípravky - testovacie prípravky - digitálna technika - analógová technika - programovateľné PLC - testery.

Zaoberáme sa predajom drobnej elektrotechniky, čiernej a bielej techniky a elektroinštalačných materiálov.

E-shop: - káble - konektory - anténne príslušenstvo - USB zariadenie

Elektrotechnický veľkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinštalačný materiál: - elektrické vodiče, káble, vykurovacie káble - žiarovky, žiarivky, výbojky - elektrické batérie, akumulátory.

EPM Elektroprístroj s.r.o. - výrobca a dodávateľ spínacích prístrojov nízkeho napätie: -ministykače -vzduchové a vákuové stýkače -tepelné nadprúdové relé -časové relé -spúšťače motorov -vačkové spínače -regulátory jalového prúdu

kompletné elektroinštalačné práce - inžinierska činnosť - projekčná činnosť - dodávky montážneho materiálu - investičné dodávky

Výhradné zastúpenie pre ČR poľských výrobcov elektroinštalačných materiálov a komponentov pre elektrotechniku.

Predaj, montáž: - elektronika - počítače - ozvučenie - televízia - osvetlenie

Výroba: - káblová konfekcia - konektorová technika - inteligentná textília - nositeľná elektronika.

Dodávateľ Informačných systémov pre maloobchody a veľkoobchody. Výhody informačného systému: - trvalý prehľad o stave zásob na všetkých strediskách - možnosť riadenia viacerých predajní z centra - E-mailová komunikácia medzi strediskami a centrom spoločnosti - možnosť rýchlej inventarizácie zásob - mnoho importných formátov pre načítanie ...

Skúšobňa VN a VVN - údržba, externé aj dielenské opravy - meranie, skúšky a revízie elektrozariadení. Vykonávame opravy: -trafostanica, trafa -rozvodne a transformátory 110kV, 35kV, 22kV aj 6kV s rôznym prevodom, distribučné 0, 4kV aj špeciálne, pecné transformátory.