Hľadáte ponuku audio video techniky, ako sú reproduktory, slúchadlá, MP3 a MP4, Hi-Fi, CD, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domáce kiná 5.1, 9.1-kanálové, receivery, subwoofery, zosilňovače či tunery? Doprajte si zážitok z dokonalého zvuku a obrazu!

Ponuka ozvučenia hudobných vystúpení vrátane prepožičania nástrojov a aparatúry

Predaj: -elektroinštalačný materiál -elektronika: -audio, video -TV, SAT -drobné domáce elektrospotrebiče -práčky, chladničky -elektrické sporáky. Služby: -rozvoz.

Predaj elektroinštalačného materiálu, spotrebnej elektroniky, domácich spotrebičov, mobilných telefónov.

Telekomunikačné montáže. Elektromontáže, revízie. Zabezpečovacie systémy-EZS: -kódové klávesnice a zámky -malé stredné, veľké, rádiové systémy EZS -kartové systémy vstupu a dochádzky -videodetekčné systémy. Protipožiarne systémy EPS: -zhášacie zariadenie -malé, stredné a veľké systémy. Audo-video systémy. Informačné ...

On-line predaj Philips televízorov vidorekordérov, audio techniky, domácich spotrebičov, holiacich strojčekov Philips.

Predaj batérie pre elektroniku. Batérie a akumulátory. Kamery do auta, pamäťovej karty a iné.

Činnosť diskdžokeja -prenájom zvukovej a svetelnej techniky

Prenájom - audio a video technika - kancelárska technika - videokonferencie s pripojením cez ISDN alebo LAN Zaistenie - konferencia - tlačové konferencie - výpočtovej techniky - výstavy - spoločenské akcie - školenia - prezentácia

Bazár. Podľa druhu ponuky výkup za hotové (v hotovosti). Komisný nákup a predaj: nábytok vrátane starožitného -sedacie súpravy -spálňa -nábytkové steny -stoly -stolička -skrine záhradné stroje -kosačky -rezačky -krovinorezy -kultivátory s doplnkami domáce spotrebiče (elektronika) -televízia -mrazničky ...

Predaj a servis svetelnej a zvukovej techniky, laserov, videoprojekcií, hudobných nástrojov a identifikačných náramkov Tyvek.

Predaj - hudobné a filmové DVD a VHS - hudobné a filmové CD, MC

Internetový obchod so sortimentom filmov a rozprávok na DVD

Zaistenie profeisonálneho ozvučenia a hudobnej produkcie na svadbách, firemných večierkoch a diskotékach.

Organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, technické zabezpečenie spoločenských a kultúrnych podujatí.

Prenájom, inštalácia, nákup a poradenstvo audiovizuálnej techniky v podobe projektorov, veľkoformátových obrazoviek, zvukových sústav a osvetlenia. Ďalej prenájom tabletov, kamier, fotoaparátov a predovšetkým netradičných zariadení, ako sú sety pre virtuálnu realitu Oculus Rift či Augmented reality.

Služby: - organizácia účasti na výstave - objednanie výstavnej plochy a technických prívodov - komplexná realizácia výstavnej expozície - prenájom výstavárskych systémov a vybavenia - prenájom audiovizuálnej techniky - marketingový a konzultačný servis.

Predaj,veľkoobchod, dodávka, servis: -učebné pomôcky a potreby pre všetkých typy škôl pre predmety: -Fyzika -elektrina, elektronika, mechanika, optika, laserová optika, termodynamika a iné -Matematika (počítadlá, počítadlo) -Anatómia - kostra, lebka, torzo a iné -mikroskopy -audio a video pomôcky: -spätné a ...

Vývoj, výroba a predaj AVS prístrojov, ich príslušenstva a softvéru. Dovážame, distribuujeme a predávame aktívne reproduktory a zariadenia na bezdrôtový prenos zvuku americkej spoločnosti Audioengine

In store rádia a poskytovanie hudobnej kulisy do hotelov, reštaurácií, obchodných centier a reťazcov, ale aj domácností s možnosťou zaradenia vlastných reklám.

Predaj: - audio a video technika, domáce elektrospotrebiče a biela technika - SONY, SAMSUNG, LG, SHARP, TOSHIBA, PANASONIC, OVP, SENCOR, ECG, PHILIPS - AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, BOSCH, SIEMENS, MORA, MIELE, LG, SAMSUNG, LIEBHER, WHIRLPOOL, GORENJE, CANDY.

Predaj profesionálnych a hobby coptér pre kinematografické a priemyselné využitie. Spoľahlivé coptéry, poradenstvo a riešenie v oblasti leteckých záberov.

Music shop - predaj vinylových dosiek

Telekomunikačná technika Zabezpečovacia technika Novinky v technike Satelity & Televízia GSM zariadenia Batérie a akumulátory Kamerové systémy Digitálne audio video.