Spoločnosť FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta pôsobí v odbore priemyselnej vzduchotechniky po celej Českej republike. Filtre pre priemyselné odprašovanie najmodernejšej konštrukcie určené pre ťažkú a nepretržitú prevádzku. Filtre sú osadené skladanými filtračnými patrónami s vysokou, stabilnou odlučivosťou. K dispozícii je široká škála filtračných ...

Blade Trading s.r.o. sa špecializuje na vývoj, výrobu, predaj a montáž LED osvetlenia.

Lucie Marková požičiava na rôzne oslavy a svadby Instax, predáva albumy a rámčeky na fotografie Instax, štipce a rôzne ceduľky do svadobného fotokútiku.

Firma Arova servis s.r.o. sa zaoberá výrobou rozvádzačových skríň pre nízke napätie (NN). Typové prevedenia sú tvorené podľa pripojovacích štandardov slovenských distribútorov elektrických energiou. Elektromerové rozvádzače ES1 - ES21: - stupačkové rozvádzače pre rekonštrukcie v bytových domoch - elektromerové rozvádzače - priame, nepriame ...

Craftgen vykonáva výrobu, predaj a servis generátorov koloidného striebra.

Spoločnosť ELCOMRAP s.r.o. sa zaoberá elektroinštaláciami, rozvádzačmi, riadiacimi systémami, frekvenčnými meračmi a poskytuje aj poradenskú činnosť.

Spoločnosť BRYSTAN PRO s.r.o. sa špecializuje na stavebné a elektrikárske práce, podlahové kúrenie, satelitnú a televíznu techniku a na zemné, výkopové a murárske práce. Prevádzkareň: Južná 111/59, Olomouc

Autorizovaný predaj a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Zákazníkom odporúčame parkovanie v priľahlých uliciach.

Spoločnosť Elma - Ing. Pavel Nováček vo Frýdku Místku sa špecializuje na predaj osvetlenia a elektroinštalačného materiálu. Predávame široký sortiment svietidiel pre priemyselné i občianske využitie značiek Philips, Massive či Globo. Stropné, bodové či LED svietidlá, lustre, lampy a ostatné osvetlenie môžete zakúpiť aj na našom eshope. Navyše u ...

Showroom Lenovo v Zlíne. Autorizovaný predaj, špecializovaný eshop Lenovo: - notebooky, počítače, tablety, telefóny, servery Lenovo. Záručný a pozáručný servis Lenovo. Sme autorizovaným partnerom spoločnosť NVIDIA pre predaj DGX systémov - superpočítačov. Návrh, dodávka: - kompletné IT infraštruktúra. Zákazníkmi sú štátnej správy, ...

Dodávateľ meracích prístrojov a elektrovýroby. Vývoj a výroba medicínskej techniky a priemyselnej elektrotechniky. Predaj, servis a kalibrácia meracích prístrojov SONEL a LUMEL.

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.

Elektropredajňa Plutón v Třebíči sa zameriava na anténne a satelitné systémy, projektory a multimediálne centrá.

Spoločnosť RIA energy s.r.o. dodáva komponenty pre energetiku aj priemysel. V oblasti energetiky zaisťujeme poradenstvo, dodávky, inštalácie a servis transformátorov a trafostaníc všetkých výkonov.

Bezpečnostná služba, agentúra. Služby: - Ostraha majetku, osôb SR - ostraha objektov, masové kultúrne akcie - upratovacia služba - montáž - zabezepčovací systémy.

Ing. František Kazda sa zameriava na dodávky a služby v oblastiach informačných technológií, bezpečnostných systémov a elektronických aplikácií pre jednotlivcov i firmy. Prevádzkareň: Husova 19/128, 674 01 Trebišov

Spoločnosť HK Mobil s.r.o. sa zameriava na výkup, predaj a servis mobilných zariadeniach. Je tiež predajcom batérií mobilných telefónov a krytov rôznych značiek.

Martin Řeha opravuje a servisuje počítače, notebooky. Výpočtovú techniku tiež predáva a poradí s výberom.

Spoločnosť HASA Technology s.r.o. servisuje a predáva výpočtovú techniku. Zameriava sa na mobily, tablety, počítače a notebooky, slúchadlá a reproduktory.

Firma JIRÍ RESL - S K mont. s.r.o. pôsobí na trhu už od roku 1991. Zaoberáme sa realizáciou dodávok a montážou vzduchotechnického zariadenia menších a stredných veľkostí ako sú zariadenia reštaurácií, penziónov, hotelov, kuchýň, výrobných hál, fitnesscentier, bytových jednotiek a sociálnych zariadení. Ďalej sa zameriavame na pravidelné prehliadky ...

UNI HOLDING SLOVAK 2010 s.r.o. vykonáva pozáručný servis všetkých IPhone mobilov. Prevádzkareň: Novinářská 3178/6, 702 00 Moravská Ostrava

Tomáš Pľuzgier prevádzkuje servis IT a systémov, v rámci svojej činnosti sa postará o opravy a servis výpočtovej techniky, inštaláciu a reinštaláciu operačných systémov a o záchranu, zálohu a obnovu uložených dát.

Spoločnosť EZONT sa zameriava na zabezpečenie objektov na zabránenie nechceného pohybu v priestoroch. Zabezpečenie realizuje prostredníctvom požiarneho systému, videotelefónu, biometrie, dátových sietí, kamerovým systémom, elektronickým plotovým systémom a mnohými ďalšími spôsobmi.

Počítače-Olomouc.cz sa zameriava na stavbu nových počítačov, opravy, servis, čistenie, preinštalovanie systému, inštaláciu aplikácií a mnoho ďalšieho. V prípade potreby opravy počítača alebo notebooku je výhodou telefonická konzultácia a doprava v rámci Olomouca zadarmo.

Oblasťami služieb spoločnosti DAION s.r.o. sú počítače, notebooky, zabezpečovacie systémy, ERP systémy a internet a siete. Svoje služby spoločnosť poskytuje verejnosti a školám, ktorým predáva aj IT zariadenia, káble a kancelárske potreby.