"Vinársky dom Zatĺkal" Na Návsi 74 -zrekonštruovaná historická budova, celkom pre 200 osôb, priestranná sála pre cca 100 osôb -vhodné na posedenie, prezentáciu vinárskych firiem, konanie výstavy apod.Vykonávanie- spoločenské a kultúrne podujatia, svadby, narodeniny, večierky, rauty a pod. Audio a video technika k ...

Predaj, distribúcia: -elektroinstalační materiál -podlahové vykurovanie -montáž: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vykurovanie -vodoinstalace, kúrenie, podlahové teplovodné vykurovanie Solárny zariadenie -centrálna vysávača. Projekty, revízie: -PROJEKTY, revízia elektroinštalácií a ...

servis: - autoklimatizácie. Predaj, montáže, servis, opravy: - domáce i priemyselné chladiace zariadenie - klimatizácia - vetranie

Predaj: -mobilné telefóny PAEGAS (PEGAS), EUROTEL -príslušenstvo k mobilným telefónom. Predaj a montáž: -HANDS FREE SADY (HF SADY). Predaj na splátky. Návrhy, realizácia, predaj, servis: -počítače -monitory -tlačiarne. Predaj a servis mobilných telefónov. Záručný a pozáručný servis všetkých značiek. Predaj príslušenstva ...

Digitalsys s.r.o. sa zameriava na predaj výpočtovej techniky, kamerových a pokladničných systémov a sieťových prvkov.

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštepný závod zahraničnej právnickej osoby, ktorá sa zameriava na diagnostiku a elektronické systémy nákladných vozidiel a autobusov.

MB servis sa zameriava na servis malých domácich spotrebičov, elektroniky a vykonáva aj pozáručné opravy s výnimkou televízorov, počítačov a telefónov.

Frigomax s.r.o. sa špecializuje na predaj, inštalácia, servis, opravy a revízie klimatizácií pre domácnosti aj firmy a tepelných čerpadiel.

ProAir, s.r.o. sa zameriava na projektovanie, návrh riešenia a montáž klimatizácií a vykonáva servis vzduchotechniky, priemyselného chladenia a tepelných čerpadiel.

Spoločnosť windMax s.r.o. sa zameriava na realizáciu, montáž a servis klimatizácie, chladenia a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. sa zameriava na servis a montáž klimatizácií a chladiacich zariadení.

EDARO SERVIS s.r.o. sa zameriava na servis výpočtovej techniky a predaj počítačových zostáv, notebookov a spotrebného materiálu.

Spoločnosť Eden mobil s.r.o. sa zameriava na servis, opravy, predaj, výkup a odblokovanie mobilných zariadení.

TPunix s.r.o. prevádzkuje e-shop ipato.cz, ktorý má bohatý sortiment mobilov, tabletov, šikovných hodiniek, tvrdených skiel a ďalšieho príslušenstva.

BMDATA s.r.o. sa zameriava na predaj a servis IT, správu serverov a sietí, tvorbu webových stránok a na EET pokladne.

King Stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod AppleKing.cz, ktorý sa zameriava na predaj a servis mobilných zariadení značky Apple vrátane príslušenstva.

FORTE technik s.r.o. sa špecializuje na servis centrálnych a decentrálnych striedačov SolarMax a na montáž, opravy a revízie elektrických zariadení.

VERY GOODIES a.s. sa zameriava na predaj, prenájom a prevádzku nápojových a predajných automatov.

VERY GOODIES a.s. sa zameriava na predaj, prenájom a prevádzku nápojových a predajných automatov.

Spoločnosť APIQA s.r.o. sa zameriava na servis a opravy počítačov a notebookov a tvorbu webových prezentácií na mieru.

RONITAN s.r.o. sa zameriava na predaj a servis mobilných zariadení, krytov, ochranných skiel a ďalšieho príslušenstva.

Kamil Štěpánek sa špecializuje na servis notebookov, tabletov, mobilných zariadení, displejov a mikrofónov.

Spoločnosť ElmonTech s.r.o. je špecialistom na klimatizáciu pre Váš dom, byt aj kanceláriu. Ponúkame predaj, odbornú montáž a servisnú činnosť v oblasti klimatizačnej techniky pre byty, domy aj komerčné objekty. Našou špecializáciou sú aj tepelné čerpadlá a rekuperačné jednotky. V každom odbore našej činnosti čerpáme z dlhoročných ...

Opravy a servis počítačov a notebookov. Odvírenie, čistenie a renovácia počítačov. Záchrana a obnova dát či inštalácia a nastavenie programov aj operačných systémov.