Grafické návrhy, eshop, internetový obchod, predaj, montáže: - dekorácia do interiéru - vianočná výzdoba, dekorácie - 3D figúry, dekorácie do detského kútika, na detské ihriská. - výzdoba pre mestá a obce, výzdoba vianočných trhov Prenájom dekorácie.

Montáž, opravy: - elektrické zariadenie - kamerové systémy - zabezpečovacie systémy.

Ochrana a stráženie objektov a majetku. Pult centrálnej ochrany v súčinnosťou so zásahovou jednotkou. Patrolovací služba. Prevozy peňazí a cenín. Montáže zabezpečovacích systémov EZS, EPS, CCTV.

Spoločnosť Copy Group, s.r.o. poskytuje prenájom tlačiarní a kopírok.

Spoločnosť PAVIN CAFFE CZ s.r.o. ponúka: -káva -stroje na prípravu kávy -príslušenstvo.

Spoločnosť Spálovský, a.s. sa zaoberá predovšetkým výrobou rozvádzačov NN do 1000V a 6300, výrobou a predajom oceľovoplechových rozvádzačových skríň, veľkoobchodom s elektrotechnickým materiálom a kompletným zákazníckym servisom. Výrobky našej spoločnosti nachádzajú uplatnenie najmä v energetike, chemickom a spracovateľskom priemysle, ...

Jiří Roubalík sa zameriava na servis mobilných telefónov, chytrých hodiniek, robotických vysávačov a elektrických kolobežiek, ďalej na inštaláciu SW, čistenie reproduktorov a ochranné sklá.

Vekuban, s.r.o.sa špecializuje na maľby, bezpečnostné a protiplesňové nátery, LED osvetlenie a na mobilné pieskovanie.

Spoločnosť IT4MEDICA s.r.o. sa špecializuje na zdravotnícky program SMARTMEDIX, predaj a servis počítačov, tlačiarní a notebookov a na tvorbu webových stránok.

Antonín Pavlica prevádzkuje bazár a zameriava sa na servis počítačov, notebookov a mobilov.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Eakon Klima s.r.o. sa zameriava na inštalácie, predaj a servis klimatizácií.

STRMA s.r.o. sa zameriava na riešenie, projektovanie a realizáciu LED osvetlenia, kamerových, pokladničných a audiovizuálnych systémov.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

Jan Kapoun prevádzkuje bazár s elektronikou, gramofónmi, zosilňovačmi, reproduktormi a zaisťuje servis a opravy.

"Vinársky dom Zatĺkal" Na Návsi 74 -zrekonštruovaná historická budova, celkom pre 200 osôb, priestranná sála pre cca 100 osôb -vhodné na posedenie, prezentáciu vinárskych firiem, konanie výstavy apod.Vykonávanie- spoločenské a kultúrne podujatia, svadby, narodeniny, večierky, rauty a pod. Audio a video technika k ...

Predaj, distribúcia: -elektroinstalační materiál -podlahové vykurovanie -montáž: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vykurovanie -vodoinstalace, kúrenie, podlahové teplovodné vykurovanie Solárny zariadenie -centrálna vysávača. Projekty, revízie: -PROJEKTY, revízia elektroinštalácií a ...

servis: - autoklimatizácie. Predaj, montáže, servis, opravy: - domáce i priemyselné chladiace zariadenie - klimatizácia - vetranie

Predaj: -mobilné telefóny PAEGAS (PEGAS), EUROTEL -príslušenstvo k mobilným telefónom. Predaj a montáž: -HANDS FREE SADY (HF SADY). Predaj na splátky. Návrhy, realizácia, predaj, servis: -počítače -monitory -tlačiarne. Predaj a servis mobilných telefónov. Záručný a pozáručný servis všetkých značiek. Predaj príslušenstva ...

Digitalsys s.r.o. sa zameriava na predaj výpočtovej techniky, kamerových a pokladničných systémov a sieťových prvkov.

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštepný závod zahraničnej právnickej osoby, ktorá sa zameriava na diagnostiku a elektronické systémy nákladných vozidiel a autobusov.

MB servis sa zameriava na servis malých domácich spotrebičov, elektroniky a vykonáva aj pozáručné opravy s výnimkou televízorov, počítačov a telefónov.