Služby: -inštalácia: -elektrickej požiarnej signalizácie -zabezpečovacích systémov -silnoprúdových rozvodov do 1000 V -hromozvody -revízia.

Inštalácia, údržba a servis zabezpečovacích systémov Jablotron. Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb. Inštalácia kamerových systémov. Montáž a servis telekomunikačných zariadení. Servis mobilných telefónov a tabletov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Electric, s.r.o. sa zameriava na systémy pre monitorovanie a analýzu oblúkového zvárania a výrobky pre priemyselnú automatizáciu.

VD Intelsys s.r.o. sa zameriava na montáže a služby týkajúce sa inteligentných domácností, osvetlenia, klimatizácií, tienenia, zabezpečenia, prístupových systémov a mnoho ďalšieho.

Montáž, inštalácia, servis, predaj: - klimatizácia

BRITEC s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu hardvéru a softvéru pre rôzne použitie.

DEL a.s. sa zameriava na výrobu, dodávku a konštrukciu elektrických rozvádzačov, technologické celky a strojné zariadenia.

Techhouse s.r.o., odštepný závod sa zameriava na predaj štúdiovej, zvukovej, hi-fi, DJ a svetelnej techniky, slúchadiel, káblov, LP dosiek a nábytku.

Compas robotika, s.r.o. sa zameriava na konštrukciu, výrobu a montáž robotických pracovísk a na stroje a zariadenia v priemyselnej automatizácii.

Radek Piatok sa zameriava na opravy počítačov, notebookov, rekordéra, televízií a ďalšej elektroniky.

Expolight s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, požičiavanie elektromateriálu a svietidiel a na dodávku rozvádzačov.

Náš Pasport s.r.o. sa špecializuje na zameriavanie verejného osvetlenia, zelene, kanalizácií, mobiliárov, komunikácií a cintorínov.

Česká spoločnosť SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. sa už od roku 1995 zaoberá obchodnou, poradenskou a servisnou činnosťou v oblasti kancelárskej techniky so špecializáciou na kopírovacie zariadenia a tlačiarne. Jedná sa teda o predaj a prenájom kopírovacích strojov, tlačiarní, multifunkčných zariadeniach a farebných kopírok. Prioritou firmy je ...

Servis a predaj výpočtovej techniky: - servis výpočtovej techniky, vrátane opravy u zákazníka - dodávky, inštalácia a konfigurácia výpočtovej techniky podľa požiadaviek zákazníka - dodávky SW, multilicencie - administrácia počítačových sietí

Veľkoobchod, e-shop: - LED svetelné zdroje - nabíjačky, batérie, adaptéry - príslušenstvo pre notebooky, smartphony, foto, akunáradie

Spoločnosť TTM Morava s.r.o. už od roku 1998 poskytuje kompletný servis údržby v oblastiach stavebníctva, vykurovania, solárnych systémov, klimatizácií a vzduchotechniky. Kladie dôraz na kvalitu poskytovaných služieb a maximálnu spokojnosť zákazníka. Spoločnosť TTM Morava s.r.o.zaisťuje projekčný, rozpočtový i komplexno-dodávateľský servis v ...

Predaj a inštalácia interiérového a exteriérového LED osvetlenia, Predaj profesionálneho osvetlenia a ozvučenia pre kluby, divadlá a pod., prenájom LED steny (obrazovky).

Dodávka, montáže, inštalácia: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - vzduchotechnika - elektronické zabezpečenie - kamerové systémy.