Predstavujeme Vám spoločnosť A care a.s. z Prahy, ktorá poskytuje špičkové služby ako predaj, distribúcia a servis sledovania výskumu, najmodernejšie medicínske postupy a objavy. Sme významnou spoločnosťou medzi zdravotníckymi firmami nielen oblasti intervenčnej kardiológie, neuroradiológie a intervenčnej rádiológie, ale aj v iných odvetviach ...

Maloobchodný predaj, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočtová technika -počítačové zostavy, komponenty -repasovaná výpočtová technika.

Služby: -servis bielej techniky -značky: WHIRLPOOL, LG, HAIER, ARISTON - INDESIT, THOMSON, EUROTECH, ARDO, ELECCTROLUX, AEG, ZANUSSI -predaj spotrebičov WHIRLPOOL.

Dodávka, výroba, montáž, revízia, opravy: -chladiace a mraziace technológie -klimatizáciou.

Predaj a montáž: -televízne antény -satelitné komplety. Oprava: -spotrebná elektronika.

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu: - internet v Novom Meste na Morave, internet Nové Mesto - kompletný servis - kvalita vysokorýchlostného pripojenia - predaj, inštaláciu a servis PC a počítačových komponentov - montáž satelitnej techniky, servis satelitnej techniky - tarify až do maximálnej rýchlosti 10MBitov.

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladiarenské a mraziarenské boxy - priemyselné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá - podlahové vykurovanie.

JOPOS Security, JOPOS STAV. JOPOS Security. Montáže, projekty, revízie a servis. Zabezpečenie objektov EZS: -malých objektov byty, domčeky, malé prevádzky -s nízkou úrovňou rizika, -pre veľké objekty s vysokou úrovňou rizika (inštitúcie, výrobné areály) -bezdrôtové systémy -akustický a optický (sirény, blikače) -automatické telefónne ...

Inštalácia, montáž, oprava, servis: -zabezpečovacie, kamerové a dochádzkové systémy

Výstavbu účastníckych prístupových sietí a verejného osvetlenia na kľúč robí firma Libor Dudek. Činnosť našej firmy je zameraná na výstavbu účastníckych prístupových sietí, pomocou ktorých sa vykonáva napojenie hlavných telefónnych staníc na telefónnej ústredne. Ďalej vykonáva montáže prenosových systémov 1. a 2. rádu, pobočkových ústrední a ...

Služby: - INTERNET, POČÍTAČE, SERVIS IT... - bezdrôtové pripojenie k internetu bez záväzku... - servis a opravy PC, tabletov a mobilných telefónov: výmeny displejov, digitizérov, oprava/ prehranie/ upgrade firmware... - realizácia DVB- T2 + DVB- S2 / HEVC- H.265/ TV príjmu Predaj: - IT technika: PC, wifi routery, komponenty LAN sietí, ...

Predaj, eshop svietidlá: - bodová - detská - fluorescenčné - kuchynská, kúpeľňová - ľad - lampy, lustre - vonkajšie.

predaj: - náhradné diely pre domáce spotrebiče, filtre do vysávačov. Záručné a pozáručné opravy, elektroopravana: - práčky - umývačky - sušičky - sporáky - MW rúry - elektrospotrebiče.

Služby: -inštalácia: -elektrickej požiarnej signalizácie -zabezpečovacích systémov -silnoprúdových rozvodov do 1000 V -hromozvody -revízia.

Inštalácia, údržba a servis zabezpečovacích systémov Jablotron. Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb. Inštalácia kamerových systémov. Montáž a servis telekomunikačných zariadení. Servis mobilných telefónov a tabletov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Electric, s.r.o. sa zameriava na systémy pre monitorovanie a analýzu oblúkového zvárania a výrobky pre priemyselnú automatizáciu.

VD Intelsys s.r.o. sa zameriava na montáže a služby týkajúce sa inteligentných domácností, osvetlenia, klimatizácií, tienenia, zabezpečenia, prístupových systémov a mnoho ďalšieho.

Montáž, inštalácia, servis, predaj: - klimatizácia

BRITEC s.r.o. sa zameriava na vývoj a výrobu hardvéru a softvéru pre rôzne použitie.