Navrhujeme bezpečnostné systémy, ktoré zabezpečujú ochranu majetku a osôb. Poskytujeme služby fyzickej ochrany objektov, prevoz cenín a osobné ochrany. Inštalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovacie a tiesňové systémy, kamerové systémy, protipožiarne a prístupové systémy. Prevádzkujeme pult centralizovanej ochrany.

Vykonávame montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochrane majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požiarne zabezpečovacie systémy.

Elektrické zabezpečovacie zariadenie - kamerové systémy vnútorné a vonkajšie

Servis a opravy: - elektrospotrebičov, drobné elektrospotrebiče: - práčky, umývačky, sporáky, bojlery, ohrievače vody, odsávače pár ( značky AEG, Electrolux, Zanussi, Mora ).

Sociálne družstvo. Zamestnávanie zdravotne znevýhodnených občanov. Montáže pre nemecké firmy SIEMENS a WEIDMULLER: - elektrosúčiastok, elektrosúčiastky. Kontrola odliatkov. Výmena: - prasknutých čelných autoskiel. Ručné umývanie. Prevádzkovanie: - dve umývačky interiérov aj karosérií v Brne.

Poskytujeme našim zákazníkom profesionálne služby v oblasti elektrotechniky. V súčasnej dobe sa špecializujeme na projektovanie a komplexné dodávky silnoprúdových a slaboprúdových systémov na kľúč. Naše služby zahŕňajú projekčnú činnosť, silnoprúdové a slaboprúdové systémy, riadiace systémy, informačné a komunikačné systémy, dátové siete LAN ...

Predaj, servis, montáž: -chladiaca technika -priemyselný chladiaci nábytok -vitríny, boxy -akýkoľvek presklený nábytok -pivný program -čističky vzduchu. Servis: -záručná -pozáručné. Predaj: -náhradné diely k chladničkám -elektrospotrebiče ZELMER. Montáž: -klimatizácia.

Výroba: - LCD monitory, kabinety a káblové zväzky.

Potrebujete vyriešiť vzduchotechniku a priemyselné chladenie od A do Z? Klimatizácia a vzduchotechnika - 3K Air Mont je firma zaoberajúca sa projekciou, kompletnými dodávkami, inštaláciami a oživovaním celkov vzduchotechniky, vrátane chladenia, kúrenia a regulácie. Návrhy a projekty vzduchotechnických zariadení vykonávame predovšetkým pre ...

Výroba, inštalácia, servis, oprava: -elektronické stroje, prístroje a zariadenia -automatizačná technika, elektronická regulácia a meranie: -meranie a regulácia teploty -meranie dĺžky, sily a hmotnosti -zobrazovacie jednotky -čítačka identifikačných čipov.

Predaj, montáž: - vyvolávacie systémy - obrazovky - kamerové a zabezpečovacie systémy Služby: - správa vysielania

Predaj a servis IT, internet, siete a poradenstvo. Využite širokej ponuky produktov rôznych značiek a mnohoročných skúseností v oblasti opráv, obnovy dát, záručného a pozáručného servisu.

Predaj softvéru, hardvéru, kamerových a zabezpečovacích systémov.