Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...

Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Opravy termoplastu a reaktoplastov. Opravujeme diely automobilov, motoplasty, záhradnú techniku, domáce spotrebiče, záhradný nábytok, hračky.

Vývoj, výroba a montáže elektrického zariadenia. Dokážeme poradiť, zariadiť, nainštalovať, udržiavať: -kamerové systémy -zabezpečovacie zariadenia, alarmy -inteligentné domy -dochádzkové systémy.

Predaj - použitý tovar z dovozu aj z Čiech elektro - možnosť rozvozu po Hradci Králové Predaj - použitý tovar z dovozu aj z Čiech nábytok - možnosť rozvozu po Hradci Králové Predaj - použitý tovar z dovozu aj z Čiech (kolesá, ...) - možnosť rozvozu po Hradci Králové Predaj - použitý tovar z dovozu ...

Spoločnosť, založená roku 1996, vyvíja a dodáva riešenie pre digitálne spracovanie obrazu a zvuku štandardov DVD a DVCAM. V posledných rokoch sa zameriavame na vývoj riešení obrazu a zvuku pre internetové multimediálne aplikácie.

Dodávka a montáž - elektronická zabezpečovacia technika - signalizačná technika.

Predaj, maloobchod, internetový predaj: - mobilné telefóny - digitálne fotoaparáty.

Veľkoobchod, distribúcia, dovoz, import, e-shop: -súčiastky pre osobné počítače -príslušenstvo k mobilným telefónom, digitálnym fotoaparátom, MP3 prehrávačom -výhradný distribútor príslušenstva ALIGATOR.

Výroba: - kondenzátory z metalizovaných, plastových (polypropylénových), polyesterových fólií - motorové kondenzátory - elektronické súčiastky.

Predaj a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy.

Návrhy a realizácie - osvetlenie interiérov aj exteriérov Výroba a inštalácia - svetelná reklama E-shop - LED osvetlenie - svetelná reklama.

GLANC REAL SERVIS s.r.o., realitná kancelária. Výkup, predaj, prenájom: -domy, byty, kancelárie -pozemok, pozemky, reality -rodinné domy, rekreačné a komerčné objekty -pozemky pre podnikanie. Služby: -právne -zaistenie financovania -hypotéka. Servis sanitárnej techniky. Predaj náhradných dielov. -opravy masážnych a vírivých ...

Predaj a rozvoz - balená voda ŠUMAVSKÝ PRAMEN Predaj - stáčacie prístroje Aquamaty vrátane príslušenstva

Elektromontážne práce a opravy Výroba - rozvádzače

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlhodobo a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá disponuje: - vysoko motivovaným kolektívom odborných pracovníkov - vlastnými výrobnými kapacitami - skladovacími priestormi - predajnými pobočkami po celej Českej republike aj na Slovensku.

Veľkoobchod - náhradné diely na domáce elektrospotrebiče

Dodávka - prenosné, spätné a dáta - video projektory LIESEGANG - dátová a video projekcia - dáta - video projektory PJ - 020 - digital slideshow DS - 010 - vizualizér VC - 040 - projekcia nepriehľadných predlôh, fólií a 3D predmetov epiprojektory DP, DF a spätné skladacie projektory ...

Predaj - počítače Servis - počítače Poskytuje - poradenstvo v oblasti počítačovej bezpečnosti

Predaj: - elektrospotrebiče: - veľké, malé, vstavané - kancelárska a výpočtová technika - elektronika - náradie, záhrada, hobby - ventilátory, klimatizácia, kúrenie - GPS navigácia.

Predaj: - elektrospotrebiče: - veľké, malé, vstavané - kancelárska a výpočtová technika - elektronika - náradie, záhrada, hobby - ventilátory, klimatizácia, kúrenie - GPS navigácia.