Hodinový manžel - elektrikárske práce výmeny vypínačov a zásuviek, posúvanie zásuviek, inštalácia svetiel - zabezpečovacie systémy návrhy, konzultácie pre dom a byt - inštalatérske práce výmeny batérií, splachovadiel, problémy s domácou vodárňou a čerpadlami - opravy drobné domáce spotrebiče - výmeny prívodných káblov ...

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Predaj - káva Predaj, opravy, servis a repase - kávovary

Výroba: - Elektroerozívne stroje: - Drôtové rezačky, CNC hĺbičky, elektroerozívne vŕtačky - Exeron DIGMA HSC centra: - Vysokorýchlostné frézovanie elektród a dielov foriem - Upínacie systémy: - Minimalizácia prípravných časov a zlepšená priechodnosť obrobkov vo výrobe - CAD/CAM: - Programovanie drôtových rezačiek - ...

In store rádia a poskytovanie hudobnej kulisy do hotelov, reštaurácií, obchodných centier a reťazcov, ale aj domácností s možnosťou zaradenia vlastných reklám.

Technológia osvetlenia - LED technológia, indukčné výbojky. Znižovanie nákladov pre firmy - vývoj, výroba, import. Technológie na bývanie. Meranie, testovanie, regulácia.

Informačné technológie - IT: - pripojenie k internetu, správa siete, serverov a pracovných staníc - informačné systémy, vývoj softvérových produktov - webové prezentácie, logá, flash animácie, webová grafika - návrh a realizácia sietí, analytické a poradenské služby - dodávky hardvéru a softvéru podľa požiadaviek a potrieb zákazníka.

Pobočka. Veľkoobchod, maloobchdod, predaj, e-shop, internetový obchod: - káble - SCSI káble - redukcia - dátové prepínače - USB - sieťové a telefónne komponenty.

Zastúpenie (dovoz, import) spoločnosti MIELE pre SR. Firma Miele je nemecký výrobca vyrábajúci vysoko kvalitné elektrické prístroje pre domácnosť a prístroje na profesionálne využitie. Predaj, servis, poradenstvo. Prístroje pre domácnosť: -práčky, sušičky, mandle, vysávače -umývačky riadu -sporáky a rúry na pečenie, odsávače ...

Zastúpenie ACER pre SR, servisné centrum. Predaj, servis: - počítače - počítačové zostavy - notebooky - pracovná stanica - tablety - mobilné telefóny.

Predaj: - audio a video technika, domáce elektrospotrebiče a biela technika - SONY, SAMSUNG, LG, SHARP, TOSHIBA, PANASONIC, OVP, SENCOR, ECG, PHILIPS - AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, BOSCH, SIEMENS, MORA, MIELE, LG, SAMSUNG, LIEBHER, WHIRLPOOL, GORENJE, CANDY.

Predaj profesionálnych a hobby coptér pre kinematografické a priemyselné využitie. Spoľahlivé coptéry, poradenstvo a riešenie v oblasti leteckých záberov.

Dodávka, montáž, oprava: -chladiacich a klimatizačných zariadení -klimatizácia -záznamníky teploty, teplota -tepelné čerpadlá, čerpadlo -chladiaci nábytok -chladiarne, chladiareň, mraziarne, mraziareň -sušiarne reziva, muriva -chladiaca technika, techniky. Montáž PUR panelov, panely, panely.

Maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - elektronické súčiastky Rekonštrukcia, montáž, opravy: - elektroinštalácia - revízia.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj: -elektrotechnický materiál pre priemysel, špecializácia na priemyselnú automatizáciu: spínacie, istiace a ochranné prístroje, rozvádzače s príslušenstvom, napájacie zdroje, DC/DC meniče, optická a akustická signalizácia, optické snímače a kamerové systémy, hadicové ochranné systémy vodičov, priemyselné a pracovné ...

Rack shop. E-shop, internetový predaj dátových rozvádzačov a príslušenstva. Stojanové rozvádzače, nástenné rozvádzače.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Music shop - predaj vinylových dosiek

Softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru. Návrh a výroba integrovaných polovodičov pre zelenú elektroniku.

Predaj, servis a poradenstvo domáce, kuchynské a domáce elektrospotrebiče: -biela technika -práčky, práčka, umývačka, umývačky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné rúry, rúra, vstavané spotrebiče a ďalšie.

Dodávka, montáž, inštalácia: -silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -prístupové systémy: -kontrola prístupu, dochádzky, stravovanie -zabezpečenie proti vlámaniu - EZS -požiarna signalizácia - EPS -video technika: -kamerové a monitorovacie systémy, domáce videotelefóny -ozvučovacie systémy.