Výroba a predaj videopríslušenstva: -digitálna a analógová videotechnika -audio a video prepojovacie káble -efektové zariadenia k videomagnetofónom a kamerám -elektronické stavebnice -zariadenia pre titulkovanie -digitálny videoprocesor -pulty na spracovanie videozáznamu -špeciálne zariadenia.

Zháňate spoľahlivú a kvalitnú kancelársku techniku? Obráťte sa na firmu Biely slon s.r.o. Už 15 rokov patrí k autorizovaným partnerom Konica Minolta v Českej republike. Zameriavame sa na predaj, prenájom a servis tejto značky. V posledných rokoch sme naše portfólio strojov a zariadení rozšírili aj o ďalšie značky tlačiarní, multifunkcií a ďalšie ...

Predaj výpočtová technika, počítače, PC, servis: -hardware -softvér -doplnky a príslušenstvo k počítačom -počítačové siete -tvorba webových stránok.

Návrh a realizácia systémov riadenia budov s úzkou väzbou na osvetlenie a riešenie inteligencie inštalácie.

Výhradné zastúpenie KEY Automation srl. Mechanizmy pre brány a vráta. Pohony: -posuvné, krídlové brány -sekčné vráta -priemyselné vráta -rolovacie brány a rolety. Parkovacie závory. Riadiace jednotky pohonov (vysielače, prijímače, lampy).

Telekomunikácie Bezpečnostné systémy Ostatné slaboprúdové systémy Silnoprúdové systémy.

Práca, montáž, predaj, maloobchod: - zabezpečovacie systémy - autoalarmy - kamerové systémy - elektromontáže - slaboprúdové rozvody - požiarna signalizácia - riadiace systémy výrobných procesov Projekty, revízie: - bleskozvody.

Elektronické zariadenie pre mechanické stolné futbaly. Výroba: -elektronické zariadenia-na zákazku -zábavná technika-šípky, futbaly a elektronických kitu pre stolný futbaly všetkých výrobcov. Vyrábame dva základné druhy „kitu“ na riadenie stolných futbalov.

Montáž, oprava a údržba vyhradených elektrických zariadení: -elektroinštalačná práca -oprava verejného osvetlenia, kostolov a historických objektov -revízia elektrických zariadení a ručného náradia -výroba elektrických rozvádzačov s certifikátom -práca s vysokozdvižnou plošinou do 14 m, porez stromov, maľovanie a ...

Opravy: - televízory. Montáž: - televízne a satelitné antény - set top boxy.

Predaj spotrebičov. Chladničky, mrazničky, práčky, sušičky, sporáky.

Predaj: - predaj bezpečnostných hlásičov pre dom, vozidlá a motocykle.

Prenájom, oprava, predaj: -prístrojov spotrebnej elektroniky -domácich elektrospotrebičov -domáceho chladenia -mobilných telefónov T-MOBILE. Autorizovaný servis: PHILIPS, DAEWOO, GOLDSTAR, LCE*, LG**, OTF*, OVP*, SANYO, SHARP, SCHNEIDER. UPC* Direct: -možnosť získať káblovú televíziu bez kábla.

Opravy stolných počítačov, notebookov, smartfónov a tabletov. Špecializujeme sa na pozáručné opravy hardvéru aj na opravy softvéru a odvírovania.

kompletná dodávka a montáž: -priemyselného chladenia -stavba chladiacich a mraziacich boxov -chladenie kvapalín -monitorovanie chladiacich priestorov cez sieť či modul GSM -záznamníky teplôt -servis autoklimatizáciou -technológia sušiarní dreva -dodávky gastrozariadenia -tepelné čerpadlá -klimatizácia.

Bazár. Podľa druhu ponuky výkup za hotové (v hotovosti). Komisný nákup a predaj: nábytok vrátane starožitného -sedacie súpravy -spálňa -nábytkové steny -stoly -stolička -skrine záhradné stroje -kosačky -rezačky -krovinorezy -kultivátory s doplnkami domáce spotrebiče (elektronika) -televízia -mrazničky ...

Predaj a servis svetelnej a zvukovej techniky, laserov, videoprojekcií, hudobných nástrojov a identifikačných náramkov Tyvek.

Servis notebookov, počítačov, projektorov, tabletov, záložných zdrojov. Predaj hardvér, softvér, mobilné služby. Správa siete, webdesign.

Montáž a servis alarmy JABLOTRON Internetový obchod autá aj na vysielačku RC modely vrtuľníkov produkty FY CONRAD elektronika

Tapetovanie, maľovanie, predaj tapiet, predaj ľad osvetlenia, lepenie grafiky, lepenie veľkoformátovej tlače. E-shop.

Zaisťujme opravy cestných vozidiel, lakovanie, STK aj autoelektro. Výroba aj montáž brán na mieru + elektro pohonu. Predaj a montáž zabezpečovacích, prístupových a ďalších systémov. Údržba trávnatých plôch záhradným traktorom Husqvarna - bočné vyhadzovanie, mulčovanie, zber do koša + likvidácia pokosenej trávy.

Projekcia, dodávka, montáž: -klimatizácia, vetranie, odprašovanie -filtrácia.

Zostavenie počítačov na mieru, tvorba siete a internetu. Servis a údržba sietí, PC. Poradenstvo.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovacie systémy EZS - elektronické požiarne systémy EPS - uzavreté kamerové systémy CCTV - prístupové a dochádzkové systémy ACCESS - domáce audio a videotelefóny